Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

Juzia 07:28, 29 lis 2024

MartaCho napisał(a)

Słuchałam jakiś czas temu dr Rożka na temat polecanych też tu u ówdzie lamp odmładzających z czerwonym światłem - wg niego są równie skuteczne jak przyłożenie latarki do twarzy może wypróbuję zimą z ogrodową czołówką, hahah!

Jak uwierzysz to zadziała i latarka!
Hahaha!
nicol21 07:10, 30 sty 2025

No nie! odważna albo zahartowana jesteś - chodzenie boso zimą w wodzie czy śniegu... nic, pozostanę przy podziwaniu
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
LIDKA 07:45, 30 sty 2025

Juzia budzisz sie już na wiosnę?
inka74 11:37, 30 sty 2025

Czyściutkie 4100 do obsadzenia. Oj będzie się działo. Fajny potencjał na mini lasek (coby się nie narobić za mocno). Ja powoli dojrzewam do zabrania się za moją drugą działkę. Tylko 2450 metrów ale sporo ogromnych drzew na obrzeżach. Wbrew pozorom trzeba się na coś zdecydować - czy ją oczyścić (do zburzenia stary dom) czy sprzedać. Kiedyś to była kiepska okolica. Wszędzie i do wszystkiego daleko. A teraz nagle i 2 duże sklepy. I przychodnia. W miarę dobry dojazd i nie w pierwszej linii od drogi. Może na starość nie jest to taki zły pomysł. Tylko zamiast 300 metrów 3 piętrowego domu - coś parterowego małego.
Juzia 09:34, 06 lut 2025

nicol21 napisał(a)
No nie! odważna albo zahartowana jesteś - chodzenie boso zimą w wodzie czy śniegu... nic, pozostanę przy podziwaniu

Już przywykłam
Juzia 09:36, 06 lut 2025

LIDKA napisał(a)
Juzia budzisz sie już na wiosnę?

Chciałabym...ale jeszcze muszę poczekać
Juzia 09:38, 06 lut 2025

inka74 napisał(a)
Czyściutkie 4100 do obsadzenia. Oj będzie się działo. Fajny potencjał na mini lasek (coby się nie narobić za mocno). Ja powoli dojrzewam do zabrania się za moją drugą działkę. Tylko 2450 metrów ale sporo ogromnych drzew na obrzeżach. Wbrew pozorom trzeba się na coś zdecydować - czy ją oczyścić (do zburzenia stary dom) czy sprzedać. Kiedyś to była kiepska okolica. Wszędzie i do wszystkiego daleko. A teraz nagle i 2 duże sklepy. I przychodnia. W miarę dobry dojazd i nie w pierwszej linii od drogi. Może na starość nie jest to taki zły pomysł. Tylko zamiast 300 metrów 3 piętrowego domu - coś parterowego małego.

Na lasek to za mało trochę... ale kawałek sadu będzie

Mały parterowy domek to najlepsza opcja Działaj!
Gruszka_na_w... 10:33, 06 lut 2025

Juzia napisał(a)

Mały parterowy domek to najlepsza opcja Działaj!

Potwierdzam.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
MagdaLenka 10:47, 06 lut 2025

Juzia napisał(a)

Mały parterowy domek to najlepsza opcja

Podpisuję się pod tym i ja.
April 10:51, 06 lut 2025

Myślałam że już... że coś...
No nic, trzymam rękę na pulsie