Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Niny

Ogródek Niny

rzulieta 13:09, 08 lip 2015

Tylko klamek nie ma
rzulieta 13:11, 08 lip 2015

Hortensje oczywiscie sie nie wybarwily i miszmasz jest a miały być niebieskie
Juzia 13:28, 08 lip 2015

Wow!
Fajnie wyglądają te drzwi!

Moja tylko gada....jeszcze nie śpiewała
iwka 13:28, 08 lip 2015

co do hortensji to czytałam jeszcze, że można je nawozić nawozem do iglaków.

Kolor drzwi cudny wyszedł, odważna jesteś
jak chcesz to poszperam w moich gratach i poszukam klamki. Mam jeszcze takie podziadkowe różności, może akurat coś by Ci przypasowało
rzulieta 13:32, 08 lip 2015

Ja takie podziadkowe rzeczy zbieram znalazlam stary mlynek ręczny. Teraz w nim kawę miele sobie jak mam ochote na celebrowanie kawy porannej.
Dzisiaj sie okaże czy bedziemy mieli meble z technorattanu. Ma dzis byc aukcja tych mebli. Mam nadzieje że eMus sie sprawi
rzulieta 13:33, 08 lip 2015

Dzieki dziewczyny no mi jeszcze niebieskiego tam brakuje. Perowskia by sie przydala, jak myślicie?
rzulieta 13:40, 08 lip 2015

iwka napisał(a)
co do hortensji to czytałam jeszcze, że można je nawozić nawozem do iglaków.

Kolor drzwi cudny wyszedł, odważna jesteś
jak chcesz to poszperam w moich gratach i poszukam klamki. Mam jeszcze takie podziadkowe różności, może akurat coś by Ci przypasowało

Drzwi od sąsiada wymienial na nowe. Wytachalam ze strychu. Matko ależ były ciężkie.
Wymyslilam też ze na szope wykorzystam stara szafę ojca tylko musze gontem pokryc dach. Juz wiem gdzie ja wsadze!
z prawej jest aronia prowadzona w kulke. Za bramka przed aronia jest metr miejsca. Nic tam nie rośnie bo aronia ma takie korzenie. Tam wsadze komoreczke. Pomaluje jak ławkę i bedzie jak komplet
rzulieta 13:41, 08 lip 2015

Sama nie wiem z czego zrobic podloge patio. Wymyslilam ze moge wkopac palety na piasku. Bede miala równo. Ale nie wiem co na wierzch!
iwka 13:53, 08 lip 2015

ha ha nigdy bym nie wpadła na pomysł, że ze starej szafy można zrobić schowek, świetny pomysł, naprawdę

Na podłogę pod patio palety dobrze się sprawdzą. Jak masz do nich dostęp to ja bym deski ponabijała jeszcze na górze, aby była równa powierzchnia, tak jak na tarasach. Ja tak robiłam swoja kanapę, tylko trzeba potem przetrzeć trochę, kontówka z nakładką papieru ściernego i fajnie sie hebluje.
Shemsi 14:34, 08 lip 2015

Ninka, ale będzie klimatycznie! Dziewczyno, rewelacyjne pomysły. Będziesz miała ogród absolutnie nie do podrobienia! Podziel się trochę talentem