Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Niny

Ogródek Niny

rzulieta 16:50, 20 lip 2015

Na szczęście albo i nie przesadziłam bo nie dało rady. Miałam nadzieję że się uda bo tam mi się ładnie komponowało Słońce tam jest od 13 do 20 więc najgorętsze godziny to mi padały hortensje.
iwka 22:00, 20 lip 2015

rzulieta napisał(a)
Tak wygląda wał przeze mnie usypany z ziemi pod szpaler hortensjowy. Chyba jeszcze dosypię.

chyba jeszcze trochę musisz tej ziemi dosypać, a lobelię też bardzo lubię, tylko w tym roku nie kupiłam
rzulieta 22:21, 20 lip 2015

iwka napisał(a)

chyba jeszcze trochę musisz tej ziemi dosypać, a lobelię też bardzo lubię, tylko w tym roku nie kupiłam
ja wysialam Zabko rybko
AnnaCh 23:57, 20 lip 2015

no hej, wpadłam, przejrzałam wątek i będę zaglądać
Pozdrawiam.
iwka 18:32, 21 lip 2015

czekam na armagedon
rzulieta 18:51, 21 lip 2015

ja sie szczerze bojać powoli zaczynam jak mi tam wpadną to ja chyba bede tylko za nimi biegać i krzyczeć żeby mi nie połamali ....
Jak to stare babcie mają w trakcie remontów a po co to zmieniać,a dobrze jest,Józfie świety i Maryjoo.. ( mam taki egzemplarz)
Tesska 19:25, 21 lip 2015

Ninko a dlaczego usypywałas wał a nie sadzisz do ziemi bezposrednio? ja swoim hortensjom wykopywałam dół i wsypałam podłoze dla hortensji i bardzo ładnie mi zakwitły jak na 1 raz maja wielkie kwiaty , a tak wogóle to u Ciebie praca wre
Kuba 21:01, 21 lip 2015

widzę że masz u siebie piękne powojniki
a córa ma trzy latka i już za kierownicą? dzieci tak teraz szybko dorastają...
rzulieta 08:37, 22 lip 2015

Tesska napisał(a)
Ninko a dlaczego usypywałas wał a nie sadzisz do ziemi bezposrednio? ja swoim hortensjom wykopywałam dół i wsypałam podłoze dla hortensji i bardzo ładnie mi zakwitły jak na 1 raz maja wielkie kwiaty , a tak wogóle to u Ciebie praca wre

Tesiu bo tam korzenie sosen i brzozy i tujek wszystko stare, wielkie nawet miskant giganteus sobie tam nie radził. Chce roślinki zeby mi zaslonily plotek sasiada i ogrod sąsiada fajna emotka
rzulieta 08:42, 22 lip 2015

Kuba napisał(a)
widzę że masz u siebie piękne powojniki
a córa ma trzy latka i już za kierownicą? dzieci tak teraz szybko dorastają...

Tylko jeden bo uschly i nie odratowalam. Dostalam przepis na ratowanie uwiadu powojnika ale moj chyba nie polubil nawozów dla hortensji bo rosnie obok nich. Musze zakupic tego co właśnie Tobie pisalam o nim. Ale przez sieć bo teraz nigdzie juz nie ma sensownych powojnikow. Lubi autka