Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Niny

Ogródek Niny

Tess 15:49, 17 lip 2015

Fajnie będzie z kołem. Choć jak trawka kiepska, można rabatę zrobić
A na pergoli masz glicynię?
rzulieta 15:49, 17 lip 2015

kasia_w napisał(a)
Fajnie że zrobiłaś zdjęcie z góry.
Chyba na dziś skończyłam robotę, mogę Ci coś na tym zdjęciu narysować?

Kasiu wal jak w dym
rzulieta 15:51, 17 lip 2015

Tess napisał(a)
Fajnie będzie z kołem. Choć jak trawka kiepska, można rabatę zrobić
A na pergoli masz glicynię?

to akebia cynamonowa Kwiaty ma zanim puści listki takie śmieszne Mocno orientalny wiciuszek ale eMusiowi się podoba ja tam widzę powojniki i róże ale jak chce no to niech ta akebia zostanie
kasia_w 16:12, 17 lip 2015

Bardzo szybko i niezobowiązująco
Fajny masz pomysł z tym kołem pod meble

Narysowałam propozycję linii rabat bazującą na 3 kołach: okrąg pod meblami, okrąg pod wiśnią ( jak u Borbetki, zobacz wyżwirowany sad), pergola + rabata dają 3 koło. koła są spłaszczone bo to widok z góry.

Ścieżka plus betonowy warzywnik zostają, jak są. Nie pamiętam dokładnie drugiej strony ogrodu po lewej więc nie zmyślam .

Tess 16:14, 17 lip 2015

Wow! Kasiu, to jest świetne!
a na szopce można koło zrobić?
kasia_w 16:16, 17 lip 2015

szopka do rozbiórki idzie
nie, to nie jest świetne. Dużo pracy trzeba by jeszcze włożyć żeby było świetne. Rysunek rysunkiem, ogród jest Niny
rzulieta 16:30, 17 lip 2015

Polazłam do łazienki wspięłam się na parapet i zrobiłam zdjęcie Siatkę mam w oknie wiec na to proszę nie patrzeć ale widok z góry na bok w którym graniczę z sąsiadem i brzozami i sosnami widać
rzulieta 16:35, 17 lip 2015

kasia_w napisał(a)
szopka do rozbiórki idzie
nie, to nie jest świetne. Dużo pracy trzeba by jeszcze włożyć żeby było świetne. Rysunek rysunkiem, ogród jest Niny

Patrzę i wiesz masz rację w tym jest sens. Ogród musi mieć plan i ten twój mi się podoba. Z tym że nie wiem czy rabata przy ścieżce naprzeciwko ceglanego patio to dobry pomysł. Tam jest jeszcze do muru chodnik. Jak myślisz co z tym?
Pod wiśnia żwirek bardzo mi się podoba bo i tak tam nic nie rośnie
Sama darń do zerwania to żaden problem Mam wprawę To tylko więcej miejsca do obsadzenia jak dla mnie bomba Nie lubię trawnika i jak dla mnie to może być go mniej
Tylko nie wiem gdzie wtedy ławeczkę postawię bo tam się nie zmieści przy piaskownicy jeśli rabatę poszerzę.
rzulieta 16:37, 17 lip 2015

Powiem Ci że wykonujesz dobry zawód Masz oko
rzulieta 17:24, 17 lip 2015

Namalowałam plan