Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Kindzia 09:31, 03 wrz 2017

pestka56 napisał(a)

Ķasik, może tu znajdziesz
http://herbacianespecjaly.pl/filizanka-herbaciana-siatka-kobaltowa-250ml-lomonosov-p-1204.html
Ta np. pomieści szklankę herbaty i ma kobaltowe malunki. Bardzo piękna.
Ja jestem herbaciara i też uwielbiam porcelanę.
Bolesławcowy fajans, ten granatowy, pasuje mi, bo piękny, ale to inna uroda
Herbatę i kawę pije się u mnie zawsze w filiżankach z cienkiej porcelany.

Kiedyś już się zachwycałam tymi filiżankami, cudo!!!...ale jak policzyłam 12 sztuk...i dalej jeszcze...zupełnie nie na moją kieszeń

Na skalniaczku już busz masz Iza! Super!!!
Basilikum 12:37, 03 wrz 2017

Elisa fajnie, ze jestes
Gosiu
Kasiu Pestko cena filizanki powala
Kasiu no wreszie ta rabata wyglada fajnie dzis bede kopac po lewej stronie
Mala_Mi 12:51, 03 wrz 2017

Podziękował za różę.. przepis z głowy ale jechałam na wesele.. a droga wyboista była..trzęsło niemiłosiernie, jechaliśmy spóźnieni z lekka wiec mąż gnił nie patrząc na wyboje.

Na rabacie też mam serduszko

Cena filiżanki mnie rozwaliła na łopatki.. od razu przeliczyłam na inne rzeczy Dobrze, że nie mam w tej dziedzinie wyrafinowanego smaku.. bo do końca życia zastawy bym się nie dorobiła .. i bałabym się go używać. Ale jest piękna to fakt

Jednak osobiście mam takie i wolę takie

PS tego modelu akurat nie mam.. czekam aż wnusie trochę innych potłuką

Basilikum 12:59, 03 wrz 2017

Aniu hihih super kubek
Oj za ta filizanke to mozna by cala rabate urzadzic

Mam nadzieje, ze wesele bylo fajne
Mala_Mi 17:56, 03 wrz 2017

Basilikum napisał(a)
Aniu hihih super kubek
Oj za ta filizanke to mozna by cala rabate urzadzic

Mam nadzieje, ze wesele bylo fajne

Było bardzo fajnie... planowaliśmy urwać się wcześniej a siedzieliśmy długo, tak, że w domciu byliśmy dopiero nad ranem.
Basilikum 18:09, 03 wrz 2017

i tak trzeba
jejku jak ja dawno na weselu nie bylam. A na Polskim to juz calkiem wieki cale.
tulucy 22:45, 03 wrz 2017

I ja dawno nie byłam, ale idem w sobotę... Znaczy weekend w plecy ogródkowo
Anda 09:35, 04 wrz 2017

Polskie wesela najlepsze jak dla mnie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 11:57, 04 wrz 2017

tulucy napisał(a)
I ja dawno nie byłam, ale idem w sobotę... Znaczy weekend w plecy ogródkowo

hihi ale my ogrodnicy myslimy, zamiast sie cieszyc, ze sie pobawimy to myslimy, czego nie zrobilsmy w ogrodzie mam tak samo

Ewa oj tak choc bawarskie tez niezle i na dodatek koncza sie o przyzwoitej porze a ja spioch jestem
12:22, 04 wrz 2017
pestka56 napisał(a)

Ķasik, może tu znajdziesz
http://herbacianespecjaly.pl/filizanka-herbaciana-siatka-kobaltowa-250ml-lomonosov-p-1204.html
Ta np. pomieści szklankę herbaty i ma kobaltowe malunki. Bardzo piękna.
Ja jestem herbaciara i też uwielbiam porcelanę.
Bolesławcowy fajans, ten granatowy, pasuje mi, bo piękny, ale to inna uroda
Herbatę i kawę pije się u mnie zawsze w filiżankach z cienkiej porcelany.

eleganckie filizanki dla zamoznych ...do takich trzeba miec słuzbe ...zmywarka takich nie obsługuje

ale kawa w takich cacuszkach napewno lepiej smakuje tańszą wersje bym sobie kupiła
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies