Madzenko przepraszam, ze dopiero teraz o odkurzaczu
mm Philips Easy Star
Aniu ciezko mi doradzic, u mnie odkurza w pokojach o wielkosci o 20 metrow i przedpokoj jakies 30 metrow. Mi jego wydy takie jak maly pojemnik na smieci nie przeszadza. Jedno ladowanie wystarcza na jeden pokoj. No czasami na wiecej jak mu nie dam jedziec ile chce. U nie to dziala mniej wiecej tak, ze ja k´go wlaczam w jeden dzien w sypialni, w inny w przedpokoju. Jak ma czas i ochote na odkurzanie. U mnie sie bardz kurzy z piecow i on dosc dokladnie zbiera. Nie razdzi sobie z dywanami ale tych u mnie nie duzo i male sa wiec ja je sciagam i trzepie w czasie odkurzania.
Ja jestem zadowolona ale Czy Ty bedziesz jak sie w Twim domu sprawdzi nie wiem.
Duzo dobrego slyszalam o Rumbie ale u mnie nie wchodzi w rachube niestety.
Irenko sierpien dopiero za dwa lata bedzie u as wesoly
Ja mysl, eze R calkiem dobrze zrobi,ze troche musi na tylku posiedziec. Nadrabia lekture i wyciagnal ksiazke do nauki polskiego
Aniu mala Ty moja poczucie humoru masz calkiem podobne

moze dlatego tak je lubie u Ciebie. A sasiadow jakos sobie nie wybieralam, sa i fajnie, ze ich mam

Jutro imprezujemy na urodzinach a ja jeszcze wiersza sie nie nauczylam
U mnie dzis kuchennie. W piecu susza sie Cantucini i jablkowy Chutney sie przegryza z przyprawami, zaraz go bede gotowac i do sloikow.
Wizytowka
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"