Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

hanka_andrus 17:51, 24 lis 2016

O. to współczuję. Niech się tylko do łóżka nie kładzie!
Madzenka 18:44, 24 lis 2016

Iza napisz jaki masz model odkurzacza
kaz742011 21:32, 24 lis 2016

Nadrobiłam wątek. Poczytałam o sąsiedzkiej imprezie, bardzo roboczo wykorzystanym urlopie, irysach od sąsiadki. To chyba jestem na bieżąco. Do dyskusji na temat odkurzaczy się nie włączam bo takiego nie posiadam. U mnie w domu tradycyjnie odkurzam sprzętem na kabel ale za to z mojego miasta.
Mala_Mi 15:08, 25 lis 2016

Podziwami poczucie humoru.. i między sąsiedzkie relacje

Napiszę nawet ..zazdroszczę
Milka 17:35, 25 lis 2016

Basilikum napisał(a)

ja tez sie swojej boje a ze mamy oboje w sierpniu to moze pojedziemy na dluzszy urop
juz sie zastanawialismy co sasiedzi u nas wykombinuja hihihi

R wczoraj zerwal sobi miesien. I do wtorku ma zwolnienie, Nie moze chodzic za bardzo, bidulek.

Niedobrze, musisz mu ciut cugle skrócic bo się zaharuje. Naprawdę mi go źal.
Iryski ladne, dodasz buałe lub żółte i będzie super.
No to będzie szalony sierpień, wasz i mój; )
Anna_ogrodni... 18:42, 25 lis 2016

Witam przyszłam od Marzenki bo bardzo zainteresowała mnie wasza wymiana zdań o odkurzaczu który sam odkurza. Jestem zdecydowana go kupić tylko chce poznać Twoje zdanie Czy Philips jest dobry możesz go polecić? Chce odkurzać pomieszczenia np. 8m a największe to ok. 20m.
Będę wdzięczna za odpowiedź
Basilikum 19:37, 25 lis 2016

Madzenko przepraszam, ze dopiero teraz o odkurzaczu
mm Philips Easy Star

Aniu ciezko mi doradzic, u mnie odkurza w pokojach o wielkosci o 20 metrow i przedpokoj jakies 30 metrow. Mi jego wydy takie jak maly pojemnik na smieci nie przeszadza. Jedno ladowanie wystarcza na jeden pokoj. No czasami na wiecej jak mu nie dam jedziec ile chce. U nie to dziala mniej wiecej tak, ze ja k´go wlaczam w jeden dzien w sypialni, w inny w przedpokoju. Jak ma czas i ochote na odkurzanie. U mnie sie bardz kurzy z piecow i on dosc dokladnie zbiera. Nie razdzi sobie z dywanami ale tych u mnie nie duzo i male sa wiec ja je sciagam i trzepie w czasie odkurzania.
Ja jestem zadowolona ale Czy Ty bedziesz jak sie w Twim domu sprawdzi nie wiem.
Duzo dobrego slyszalam o Rumbie ale u mnie nie wchodzi w rachube niestety.

Irenko sierpien dopiero za dwa lata bedzie u as wesoly
Ja mysl, eze R calkiem dobrze zrobi,ze troche musi na tylku posiedziec. Nadrabia lekture i wyciagnal ksiazke do nauki polskiego

Aniu mala Ty moja poczucie humoru masz calkiem podobne moze dlatego tak je lubie u Ciebie. A sasiadow jakos sobie nie wybieralam, sa i fajnie, ze ich mam Jutro imprezujemy na urodzinach a ja jeszcze wiersza sie nie nauczylam

U mnie dzis kuchennie. W piecu susza sie Cantucini i jablkowy Chutney sie przegryza z przyprawami, zaraz go bede gotowac i do sloikow.

pestka56 20:55, 25 lis 2016

Na forum Muratora była ostatnio ostra dyskusja o samobieżnych odkurzaczach. Aniu, jeśli chcesz się czegoś szczegółowiej dowiedzieć o ich możliwościach i właściwościach, to podrzucę linki. Dziewczyny sporo pisały. Było i na tak i na nie.
Madzenka 07:12, 26 lis 2016

To ja poprosze linki Pestka
Anda 08:16, 26 lis 2016

Iza, u mnie też dziś było kuchennie, naleśniki z jabłkami i zupa dyniowa

Linkami też jestem zainteresowana
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies