Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Basilikum 09:07, 26 lis 2016

ja jeszcze wczoraj dopieklam ciastek z pestkami dyni i zurawina. Dzis musze ciasto upiec na imprezke jeszcze i Jakis smaczny obiadek.
Uwielbiam widok mojego M podjadajacego ciastka z puszki
Anda 09:08, 26 lis 2016

Ja dzisiaj bede kreatywna Przez dwie godziny bede malowac dzieci w szkole corci. Szkola obchodzi 50-lecie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 09:10, 26 lis 2016

o fajnie dzieci to lubia

Kreatywna tez musze dzis byc, bo nie mam jeszcze wienca adwentowego. Swieczki kupione doko jakies mam ale pomysla jeszcze nie. Musze wyciagnac wszystko, polozyc na sole i pewnie rece same zrobia
Iwk4 10:39, 26 lis 2016

Jej, jakie wy szybkie w tej kuchni jesteecie. Ja tylko kawę sobie w kuchni zdążyłam zrobić.
Do nocy malowałam pokój. Teraz kropki z podłogi zmywam

Iza, co to za ciasteczka z dynią?
Uwielbiam takie kupne. Sama jeszcze nie piekłam

Basilikum 10:49, 26 lis 2016

Z pestkami dyni. Przepis jest w Ogrodowej Kuchni w Ciastkarni.
Lece piec z winem ciastka, jeszcze ich nie robilam ale jadlam u sasiadki i super byly.
Jak do nocy malowalas, to nie moglas sie w kuchni udzielac No i czemu nie rozozylas foli malarskiej? nie trzeba by bylo zmywac
pestka56 11:36, 26 lis 2016

Izo, pozwolę sobie jawnie wkleić u Ciebie linki do dyskusji o odkurzaczach. Myślę, że może to się przydać nie tylko Madzence i Andzie. Wiadomo robot sprząta, więcej czasu na ogród

Przede wszystkim post 8480, bo tak cały opis testowania możliwości http://forum.muratordom.pl/showthread.php?181294-Domek-z-dziecinstwa&p=7290902&highlight=odkurzacz#post7290902 Mania mieszka w Kanadzie, ale jej oceny i opisy często dotyczą rzeczy dostępnych nie tylko tam. W tym przypadku dyskusja zaczęła się od Roomby, odkurzacza, który chce kupić Pusia&Kssawery. Zaczęło się gdzieś http://forum.muratordom.pl/showthread.php?231059-Nasz-DOMU%C5%9A-czyli-prawie-st%C3%B3wka-z-M3System&p=7244582&highlight=Roomba#post7244582 na stronie 136 lub trochę wcześniej. Jest dość rozwleczone i raczej teoria, bo nie poparta raczej praktyką.
Wg mnie to co napisała Mania jest co najmnie ważne, bo wiadomo, czego się spodziewać, jakie ma taki odkurzacz możliwości. A najważniejsze, że wcale nie musi mieć ceny Roomby, czy Samsunga. Jak ktoś takie cudenko chce, to warto przekopać się przez internet i może nawet kupić nie w PL.
Basilikum 11:48, 26 lis 2016

Moim zdaniem warto miec
Moj kot tez odkurzacz uwielbia hihi#

U mnie wycinaja cos w lesie, mam nadzieje, ze nie zaszaleja i las zostanie
Milka 11:52, 26 lis 2016

Irenko sierpien dopiero za dwa lata bedzie u as wesoly
Ja mysl, eze R calkiem dobrze zrobi,ze troche musi na tylku posiedziec. Nadrabia lekture i wyciagnal ksiazke do nauki polskiego

A ja za 3 lata
Ale fajnie, że się uczy, lepiej się pogada przy robocie
Miłej imprezy.
Basilikum 17:47, 26 lis 2016

Zapraszam na ciasteczka

Przepis TU
Mala_Mi 23:55, 26 lis 2016

Pocałuj się w nos ciasteczkami... doopa rośnie.. zero ciastek.. wpadłam w jakiś weik durnowaty, że idzie wszytko w szerz.. mam już nerwa .. a nie mam kiedy ćwiczyć bo, dalej jestem chora, a po drugie nie mam kiedy. Posulam się....

A M niech się uczy języka bo ja nie pojmę żadnego.. taki głupkowaty typ..