Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » W samym słońcu

W samym słońcu

sarenka 17:07, 04 paź 2018

Ten prostokąty na rysunku tu warzywniki
Anda 17:09, 04 paź 2018

Te drzewa na szpaler to widze tam np. Carpinus betulus 'Frans Fontaine'. One sa ladnie waskie. Na wysokim pniu bedziesz je mogla podsadzic trawami i bylinami

Slabszych kierowcow bym nie wpuszczala na podjazd

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Toszka 17:09, 04 paź 2018

Anda napisał(a)

No, jestem za, to by mi gralo z wizja szpaleru przy podjezdzie

Megi pierwszy raz wstawiła uczciwy plan z rękoma i nogami
Teraz mozna planować co i jak, bo jest podgląd sytuacji! Wcześniej wstydliwa Megi dawkowała wąskie kadry
Anda 17:12, 04 paź 2018

Ile tam jest metrow tego podjazdu? Moze zmiescilyby sie tak 3-4 drzewa z kazdej strony?
Juz je tam widze

https://www.pinterest.de/pin/515380751082814744/
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 17:14, 04 paź 2018

Toszko, zauwazylam wlasnie, ze malo tu zdjec i szerszych kadrow. Trudno wtedy cos radzic.
Megi, nie ma sie co wstydzic. Wiadomo, ze Rzymu nie zbudowano od razu.
sarenka 17:30, 04 paź 2018

Toszka, A na stronie 120 jest zły plan? No fakt,tam roślin na rabatach nie rysowałam. Bo teraz go tylko przerysowalam i tą hortensjowa narysowałam. Mam to po tacie,że mi się wydaje ,że jak ja coś widzę, to i wy widziecie zaraz poszukam zdj działki od drogi

Toszko,to tu gdzie ołówkiem zaznaczyłam?
Mam nadzieję,że widać

Ewa, taras podwyższony i em myślał o skrzyniach,ale nie wiem czy obok czy na tarasie,ta kwestia nie jest jeszcze ustalona. Już dopytalam,do domku dzieci jest 10 m czy nawet ciutke więcej

sarenka 17:31, 04 paź 2018

Toszka napisał(a)

Megi pierwszy raz wstawiła uczciwy plan z rękoma i nogami
Teraz mozna planować co i jak, bo jest podgląd sytuacji! Wcześniej wstydliwa Megi dawkowała wąskie kadry
widać przeziębienie mi służy i odważniejsza jestem
sarenka 17:34, 04 paź 2018

Ewa, tam przy podjeździe to idzie rura z gazem, ale to chyba na taką głębokość korzenie nie sięgają?
Toszka 17:37, 04 paź 2018

tak jak narysowałaś. Ja bym tylko proponowała rabatę szerokości tego prostokąta po prawej. Teraz narysowałaś wąziutką rabatę i co tam upchniesz?

Szalej Megi, szalej!!! Walcz o ogród! Trawnik to koszty podlewania dzień w dzień i wiecznego koszenia...i stresu, że coś z trawnikiem nie tak
Anda 17:37, 04 paź 2018

sarenka napisał(a)
Ewa, tam przy podjeździe to idzie rura z gazem, ale to chyba na taką głębokość korzenie nie sięgają?

A na jakiej glebokosci ta rura idzie? 2m? Bo korzenie moga siegnac, tylko ze korzenie raczej nie maja mocy takich rur uszkodzic. Moze Toszka sie jeszcze wypowie.

Na 10 m podjazdu sadzilabym po trzy drzewa z kazdej strony.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies