Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » W samym słońcu

W samym słońcu

sarenka 18:19, 04 paź 2018

Aktualnie tam rośnie przy tarasie Hakuro,ale tak jak pisałam, po 4 latach jakaś brzydka się zrobiła, powinnam była pewnie ja mocno ciąć.
Anda 18:21, 04 paź 2018

sarenka napisał(a)
Łał, Ewa, dzięki! No właśnie,a powiedz mi, z której strony zejście z tarasu zrobić, jutro zrobię zdj i wrzucę. Od około 17 latem cień jest bo u sąsiada rośnie ogromna lipa i brzoza u nas

To zastanowimy sie jutro nad tym, jak bedzie fotka
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sarenka 18:21, 04 paź 2018

Wierzba po prawej patrząc z domu
Toszka 18:22, 04 paź 2018

Hakuro tak ma, że z wiekiem brzydnie albo choroby drewna ją dopadają. Ja swoją bez żalu wyautowałam do wierzbowego raju
sarenka 18:23, 04 paź 2018

Toszka napisał(a)
Hakuro tak ma, że z wiekiem brzydnie albo choroby drewna ją dopadają. Ja swoją bez żalu wyautowałam do wierzbowego raju
to widać moja Hakuro spotka się z innymi w tym raju

Anda napisał(a)

To zastanowimy sie jutro nad tym, jak bedzie fotka

Super, dzięki
Anda 18:27, 04 paź 2018

A co masz po drugiej stronie tarasu, znaczy po prawej? Bo rabate zaznaczylam po lewej stronie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sarenka 18:48, 04 paź 2018

Anda napisał(a)
A co masz po drugiej stronie tarasu, znaczy po prawej? Bo rabate zaznaczylam po lewej stronie.
nic nie ma, pod lipa byśmy chcieli maliny posadzić,tam taka górka jest i w stronę ogrodzenia jest spadek.
Anda 18:49, 04 paź 2018

To zrob jutro przy okazji jeszcze fotki tego zakatka
sarenka 18:52, 04 paź 2018

Powiedzcie mi, jak zaplanować nasadę około 10 drzew owocowych?
Anda 18:57, 04 paź 2018

sarenka napisał(a)
Powiedzcie mi, jak zaplanować nasadę około 10 drzew owocowych?

Masz tyle miejsca? Np. czeresnie sa dosc rozlozyste. Sliwki nie sa zbyt duze. Chyba ze bedziesz sadzila te waskie drzewka owocowe, tutaj sie nazywaja takie drzewka ballerina.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies