Nikt na forum nie ma chyba takiego doświadczenia jak Ty z nasionami - ja nie znam
Też do wczoraj nie wiedziałam, że tak robią
Ale fajnie, bo mogą się trafić rośliny których nie ma w szkółkach i marketach- ja wczoraj kupiłam tak dwa bluszcze Mam nadzieję, że one nie ze szklarni bo u mnie idą w grunt.
Witaj, przeczytałam cały wątek ,ależ ty masz ładne rabaty i to w większości z nasion.Możemy się troszkę powymieniać roślinkami jak będziesz chciała. Mam parę odmian host może cię zainteresują. O jakiej wyprzedaży rozmawiałyście bo nie wiem o co kaman ?
Tak też można, jest kilka sposobów przechowywania. Raz robię sadzonki jesienią, raz dopiero na wiosnę albo tak jak Ty - ścinam, żeby odbiła, wtedy ma ładny pokrój.
Aniu, urlop by Ci się przydał! Ja wreszcie za chwilkę, jak pokończę dziś rzeczy do zrobienia, to idę na urlop dwa dni wczesniej niż planowałam. Wilgotna ziemia mnie wzywa
Cześć, Ewo!
Jak miło, że do mnie zajrzałaś. Podziwiam Twój ogród u Iwonki. U mnie też możesz wrzucać zdjęcia, jeśli tylko chcesz! Piękny ogród masz.
Hosty mnie bardzo interesują, a u nas w szkółkach i sklepach marny wybór.
Bardzo chętnie się wymienię, mam nadzieję, że wypatrzysz coś u mnie dla siebie. Jak postępują prace przy budowie ścianki wodnej?
Rozmawiałyśmy o wyprzedaży nadwyżek roślin w Ogrodzie Botanicznym w Krakowie