Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Milka 14:19, 08 maj 2017

Koloru nie brak osobiście lepiej mnie sie podobają kwiatki brunery niż niezapominajek, mam jedno i drugie, stąd taki wniosek
Pogoda wkurza, planów każdy miał budowlane i inne i leży, oby szybciej słońce zagościło, podsyłam, bo u mnie świeci
Anda 15:02, 08 maj 2017

Niebieskiej gliny jeszcze nie widziałam Mam nadzieję, że uda Ci się tej martwicy przywrócić życie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Pszczelarnia 15:08, 08 maj 2017

Jana napisał(a)
szczaw gajowego

Próbowałaś go wysiewać? Bo jaj mam ale z zakupionych sadzonek. Bardzo fajny i chciałoby się go więcej.

Przywracanie życia glebie - to jest znojna praca ale jakże potrzebna.
Jana 20:45, 09 maj 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Aż się rozmarzyłam!

Kiedy piorę swoje ogrodnicze wdzianka, miewam wrażenie, że znów posiadam na stanie ruchliwego kilkulatka. Stan odzieży podobny.
nie ma jak marzenia
Jana 20:48, 09 maj 2017

Milka napisał(a)
Koloru nie brak osobiście lepiej mnie sie podobają kwiatki brunery niż niezapominajek, mam jedno i drugie, stąd taki wniosek
Pogoda wkurza, planów każdy miał budowlane i inne i leży, oby szybciej słońce zagościło, podsyłam, bo u mnie świeci
chętnie słońce przygarnę w każdej ilości dziś tylko latałam po ogrodzie i przykrywałam co mogłam bo jutro mróz a dziś sypał śnieg z deszczem...jak tak dalej pójdzie to będą kiepskie plony i droga żywność
Jana 20:50, 09 maj 2017

Anda napisał(a)
Niebieskiej gliny jeszcze nie widziałam Mam nadzieję, że uda Ci się tej martwicy przywrócić życie.
ja też nie to tłumaczy chyba dlaczego nic tam ostatnio nie rosło..to właśnie tam miałam wysiać zielony nawóz
Jana 20:54, 09 maj 2017

Pszczelarnia napisał(a)

Próbowałaś go wysiewać? Bo jaj mam ale z zakupionych sadzonek. Bardzo fajny i chciałoby się go więcej.

Przywracanie życia glebie - to jest znojna praca ale jakże potrzebna.
nigdy go nie wysiewałam, nawet nie widziałam nasion. Kupiłam malutką sadzonkę w szkółce i w ciągu roku podwoił masę, w tym roku znalazlam jeszcze małą siewkę dlatego mój wniosek, że chyba łatwy w uprawie i łatwo się wysiewa u Ciebie chyba widziałam go w donicy fajny pomysł, osobiście przypomina mi trochę buraka
Jana 21:11, 09 maj 2017

Jana 21:11, 09 maj 2017

piwonie nie okryłam, ciekawe czy przeżyją tę noc
Jana 21:14, 09 maj 2017