Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Anda 10:26, 01 maj 2017

Się dzieje u Ciebie Super
Fajny prezent dostałaś. O śś już Ci dziewczyny napisały
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
07_Rene 11:30, 04 maj 2017

Pogoda nas nie rozpieszcza, dobrze, że choć kwiatuchami można się lekko pocieszyć.
Jana 21:54, 04 maj 2017

zoja napisał(a)
lubię takie obchody ogrodu
piękne kwiaty
ja też odprężam sie wtedy
Jana 21:56, 04 maj 2017

zoja napisał(a)
wow! ale demolka
zdecydowanie idziecie do przodu super
demolkę to dopiero mam i to w błocie, ciągle pada, tylko jeden dzień było słońce..masakra, ale powoli do przodu
Jana 22:00, 04 maj 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Człowieka trochę nie ma, a tu leszczyna poszła do nieba i kolejne rewolucje w toku.
Na kwitnienie derenia jadalnego czekałam 4 lata, od 4 lat mam jedną świdośliwę, której niestety 3 razy zmieniałam miejscówkę i też jeszcze nie kwitła. Dwie sadzone wczesną wiosną nie miały kwiatuszków. Cierpliwość wymagana, uczę się jej intensywnie.
do nieba trochę mi jej szkoda, wolałam ją zostawić a nie tuję, ale Mój zadecydował inaczej i bez konsultacji ze mną....z kolei tuja ma zostać bo jemu żal i bądź tu człowieku mądry jeśli mam tyle czekać na kwitnienie to już żałuję, że wcześniej ich nie kupiłam ale w zeszłym roku to nie słyszałam o świdośliwie (a Ty już masz 4 lata - wyznaczasz trendy), bo dereń to mi sie już dawno marzył....
Jana 22:04, 04 maj 2017

anabuko1 napisał(a)
Piękne wiosenne, kolorowe kwiecia.
Fajną tą świdośliwę kupiłaś,
A jak tam pogoda, ciepełko??
U mnie jeszcze nie
przez te remonty i ciągłe przesadzanie to w tym roku strasznie mało kwiatów, szkoda bo np. tulipany z B mi zadeptali....tym bardziej każdy kwiatek cieszy Aniu u mnie ciągle pada deszcz, przed domem mam błoto....
Jana 22:06, 04 maj 2017

olga80 napisał(a)
To rewolucja w ogrodzie jest kwiecie kolorowe też podziwiam
doszłam do wniosku, że aktualnie przez te remonty to nie mam ogrodu, a w zasadzie części frontowej
Jana 22:08, 04 maj 2017

Filomena napisał(a)

U mnie rośnie bez totalnej pielęgnacji - nie do zdarcia super wybrałaś!
jakoś ta odmiana mi od razu wpadła w oko, widziałam Obelisk ale szukałam tę moją aż do skutku.cieszę się, że jest bezproblemowa. ...
Jana 22:10, 04 maj 2017

Anda napisał(a)
Się dzieje u Ciebie Super
Fajny prezent dostałaś. O śś już Ci dziewczyny napisały
w końcu roboty ruszyły...teraz to tylko będzie się ciągło i muszę Mojemu przyznać, że miał rację, bym w tym roku nic nie kupowała bo nie będę miała miejsca prezent skradł moej serce tym bardziej co lubię - własnoręcznie zrobiony, i dany z sercem
Jana 22:12, 04 maj 2017

07_Rene napisał(a)
Pogoda nas nie rozpieszcza, dobrze, że choć kwiatuchami można się lekko pocieszyć.
dziś jak przeglądałam prognozę to widziałam w przyszłym tygodniu śnieg, mam nadzieję, że to pomyłka