Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Jana 19:04, 26 cze 2017

Marga napisał(a)
Jak u Ciebie pięknie, kolorowo, wakacyjnie
Ostróżki u mnie szaleją, a parzydło dopiero wsadziłam, więc na efekt przyjdzie mi pewnie poczekać.
Mi się tylko truskawki udały w tym roku.
chyba muszę uspokoić kolorami mój ogród....parzydło leśne w zeszłym roku było malutkie wiec długo nie będziesz czekać...zbiory w tym roku marne wszędzie sucho....
Anda 19:05, 26 cze 2017

Jana napisał(a)
o to fotka...trochę czasami go koryguję

Przypomina mi tego z Ettenbühl, Belle Etoile Tak mi się spodobał jego zapach, że dumam nad jakąś miejscówką
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AgataP 19:41, 26 cze 2017

Mój jaśminowiec już przekwita, pachnie na całe podwórko. Drugi mam podwójny, jest piękny, bielutki, prowadzę go na nóżce... ale tak szczerze to wolę ten pachnący, nie mogę przejść obojętnie obok niego. Gałązki do wazonu codziennie ścinałam
Jana 21:52, 27 cze 2017

Anda napisał(a)

Przypomina mi tego z Ettenbühl, Belle Etoile Tak mi się spodobał jego zapach, że dumam nad jakąś miejscówką
jaśmin kiedyś zawsze kupowało się dla zapachu ostatnio widziałam jaśmin o żółtych liściach, ale nie wiem jak kwitnie i pachnie....warto znależć dla niego miejsce
Jana 21:53, 27 cze 2017

AgataP napisał(a)
Mój jaśminowiec już przekwita, pachnie na całe podwórko. Drugi mam podwójny, jest piękny, bielutki, prowadzę go na nóżce... ale tak szczerze to wolę ten pachnący, nie mogę przejść obojętnie obok niego. Gałązki do wazonu codziennie ścinałam
zgadzam się, ostatnio kusił mnie ten podwójny ale faktycznie nie pachnie tak jak ten zwykły.....ale fakt jest piękny na nóżce? wow
anabuko1 19:51, 29 cze 2017

Hmmm szpaler z limek na pewno będzie wyglądał pięknie
Ostróżkę białą dokupiłam.

Tak to już jest ,że jakieś pracę się przesuwają.U ciebie o 2 miesiące.U mnie tez nie wiadomo na ile.Mąz kładł płytki na tarasie.Deszcz szybko do domu, przewrócił się. rozciął głęboko nogę.Zszywana, ledwo chodzi, pracę odłożone.
Syn o kulach jeszcze chodzi, dopiero zdjęty gips, na nogę jeszce nie moiże stawać.Teraz mąż na nogę nie może stawać.Chodzi o kulach mam dwóch do obsługi itp.
Ale pozytywna rzecz ,że o 3 w nocy córcię z lotniska obesraliśmy i już jest w domu.Po 2 latach migracji.Wróciła do Polski i idzie na wymarzone studia.
Jana 14:30, 09 lip 2017

anabuko1 napisał(a)
Hmmm szpaler z limek na pewno będzie wyglądał pięknie
Ostróżkę białą dokupiłam.

Tak to już jest ,że jakieś pracę się przesuwają.U ciebie o 2 miesiące.U mnie tez nie wiadomo na ile.Mąz kładł płytki na tarasie.Deszcz szybko do domu, przewrócił się. rozciął głęboko nogę.Zszywana, ledwo chodzi, pracę odłożone.
Syn o kulach jeszcze chodzi, dopiero zdjęty gips, na nogę jeszce nie moiże stawać.Teraz mąż na nogę nie może stawać.Chodzi o kulach mam dwóch do obsługi itp.
Ale pozytywna rzecz ,że o 3 w nocy córcię z lotniska obesraliśmy i już jest w domu.Po 2 latach migracji.Wróciła do Polski i idzie na wymarzone studia.
w tym roku jeszcze nie widziałam białej ostróżki...inaczej bym ją kupiła......podobno jest jeszcze różowa ....mam nadzieję że u twojego męża i syna ze zdrowiem lepiej....no masakra jakaś. Bardzo się cieszę że w końcu cieszysz się obecnością córki w końcu będziesz się mogła nią nacieszyć
Jana 14:33, 09 lip 2017

Dla ciebie lilie
Jana 14:36, 09 lip 2017

i róże
Jana 14:37, 09 lip 2017