Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Jana 13:58, 25 cze 2017

Zaczynają spektakl róże..na pierwszym zdjęciu pnąca potem pienna i moja ulubiona miniaturka bo każdy kwiatek ma inny kolor
Jana 14:05, 25 cze 2017

zakwitła też róża którą dostałam na urodziny od córki i goździki....zajadam się własnymi truskawkami patrząc na mój przedogrodek który po wczorajszym przejechaniu glebogryzarki i zebraniu całej paki kamieni wygląda tak... Ale żeby nie było zbyt różowo to ekipa budowlana przesunęła termin prac za 2 miesiące wrrrrr....miłej niedzieli życzę
Anda 16:45, 25 cze 2017

Szkoda, że jeszcze tak długo będziesz czekać na przedogródek, ale co się odwlecze, to nie uciecze i nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło

Kwiaty masz śliczne. Mogłabyś może pokazać jaśmina w całości? Jaka to odmiana?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anabuko1 17:33, 25 cze 2017

U mnie też zaczynają ostróżki.
Parzydło lubię.
Z limki będziesz zadowolona to suuper horka.Jak dla mnie jedna z najładniejszych
olga80 18:31, 25 cze 2017

Piękne róże kwitną Truskawki z własnego ogródka najlepsze.Przedogródkiem się nie przejmuj.Zrobisz go na jesień i ma to swoje plusy-podlewanie z nieba ☺
Marga 19:28, 25 cze 2017

Jak u Ciebie pięknie, kolorowo, wakacyjnie
Ostróżki u mnie szaleją, a parzydło dopiero wsadziłam, więc na efekt przyjdzie mi pewnie poczekać.
Mi się tylko truskawki udały w tym roku.
Jana 18:56, 26 cze 2017

Anda napisał(a)
Szkoda, że jeszcze tak długo będziesz czekać na przedogródek, ale co się odwlecze, to nie uciecze i nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło

Kwiaty masz śliczne. Mogłabyś może pokazać jaśmina w całości? Jaka to odmiana?
z jednej strony to dobrze a z drugiej obawiam się że we wrześniu będzie padać...chciałabym mieć najgorsze prace za sobą....niestety nie wiem co to za odmiana bo to jeszcze sprzed ogrodowiska....myślę że taki najzwyklejszy....teraz ma około 1,50m
Jana 18:57, 26 cze 2017

o to fotka...trochę czasami go koryguję
Jana 18:59, 26 cze 2017

anabuko1 napisał(a)
U mnie też zaczynają ostróżki.
Parzydło lubię.
Z limki będziesz zadowolona to suuper horka.Jak dla mnie jedna z najładniejszych
marzy mi się biała ostróżka ale to już w przyszłym roku....parzydło też lubię....to już moje trzecie podejście do niego...poprzednie psy zadeptały....limki uwielbiam dlatego dokupiłam trzecią by zrobić szpaler....
Jana 19:01, 26 cze 2017

olga80 napisał(a)
Piękne róże kwitną Truskawki z własnego ogródka najlepsze.Przedogródkiem się nie przejmuj.Zrobisz go na jesień i ma to swoje plusy-podlewanie z nieba ☺
truskawki najlepsze zupełnie inny smak niż te ze sklepu...plusem jest też to że mam więcej czasu na przesadzanie roślin bo jeszcze trochę zostało