Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

17:56, 30 lis 2017
Anda napisał(a)
Justys, nie kupuj tego z Lidla. Przegral wszystkie testy. Nawet Kitchen Aid szybciej sie zepsul niz Termomix.

Tutaj tez jest drogi, ale uzbieralam i mam

nie zamierzam go kupowac ....choc nie znam tych testów ...widziałam go w sklepie i na dotyk wydał mi sie tandetny
Basilikum 18:16, 30 lis 2017

ja tak malo sole, ze wszyscy dosalaja po mnie
a miesa tez malo jemy, jak juz to swoje
lubie czasami cos pokombinowac i cos nowego wyprobowac.
Termomixa nie mam ale jak juz kiedys wreszcie moja kuchnia gotowa bedzie to pewnieznajdzie sie dla niego miejsce
Warmia 21:35, 30 lis 2017

Anda napisał(a)

Mam od niedawna Thermomix i abonament na wszystkie przepisy z tej kuchni, a to juz bardzo duzy wybor, bo obejmuje wszystkie kraje prowadzace sprzedaz tej maszyny. No i tak sobie zaczelam eksperymentowac z warzywami Dzieki za linki do tych blogow. Na pewno skorzystam

To teraz pewnie rozszalejesz się kulinarnie U mnie w pracy też szaleństwo z tą maszyną. Ja mogę tylko pomarzyć, bo u nas drogie to to
Pozdrawiam i buziam cieplutko
Anda 11:01, 01 gru 2017

Basilikum napisał(a)
ja tak malo sole, ze wszyscy dosalaja po mnie
a miesa tez malo jemy, jak juz to swoje
lubie czasami cos pokombinowac i cos nowego wyprobowac.
Termomixa nie mam ale jak juz kiedys wreszcie moja kuchnia gotowa bedzie to pewnieznajdzie sie dla niego miejsce

Bardzo przyjemnie sie z nim gotuje. No i mam teraz ochotę na wypróbowywania nowych przepisów
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:05, 01 gru 2017

Warmia napisał(a)

To teraz pewnie rozszalejesz się kulinarnie U mnie w pracy też szaleństwo z tą maszyną. Ja mogę tylko pomarzyć, bo u nas drogie to to
Pozdrawiam i buziam cieplutko

Wiem, sprawdzałam w Pl ceny

Już coś tam nowego próbuję a naszym nowym przysmakiem jest oczywiście coś bardzo niezdrowego bo Mousse au Chocolat

Pozdrawiam rownież bardzo serdecznie i cmokam w policzek na dodatek
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kasia_CS 11:08, 01 gru 2017

Anda napisał(a)

Już coś tam nowego próbuję a naszym nowym przysmakiem jest oczywiście coś bardzo niezdrowego bo Mousse au Chocolat

Wszystko co niezdrowe jest taaaakie doooobre

Ja termomixa nie posiadam, nigdy nie czułam potrzeby, bo i mało kuchenna jestem - tylko od imprezy do imprezy robię jakieś bardziej wymyślne rzeczy. Chyba po prostu by się u mnie marnował Ale jaki posiadacz tego sprzętu się nie wypowiadał, to zawsze zachwyty, więc jakaś magia w nim jest
Anda 11:15, 01 gru 2017

Kasia_CS napisał(a)

Wszystko co niezdrowe jest taaaakie doooobre

Ja termomixa nie posiadam, nigdy nie czułam potrzeby, bo i mało kuchenna jestem - tylko od imprezy do imprezy robię jakieś bardziej wymyślne rzeczy. Chyba po prostu by się u mnie marnował Ale jaki posiadacz tego sprzętu się nie wypowiadał, to zawsze zachwyty, więc jakaś magia w nim jest

Kasiu, ja też jestem mało kuchenna, można by powiedzieć anty ale bardzo chciałam zmienić jadłospis i dlatego go kupiłam. Teraz gotowanie jest mniej nudne dla mnie, bardziej przyjemne jakoś. I mam ochotę na wypróbowywanie nowości. Minusy też są, bo jednak podsmażana cebulka z patelni z termomiksu to już nie jest to. Cebulkę dalej podsmażam na patelni
Kawa 11:22, 01 gru 2017

Ewunia no proszę
u mnie zdrowe jedzenie tzn wprowadzenie nie ma szans
mało gotuję bo rodzice w domu i oni najczęściej tak "po polsku" ale i tak wiedza ze ja niektórych rzeczy nie jem czasem mam jakąś alternatywę

dzieci rożnie chociaż lubią jak zrobię coś innego (od wielkiego dzwonu) a ostatnio jak robiła mięsko inaczej niż zwykle to i maż stwierdził że dobre - tylko ze nam ciężko przekonać się do nowych smaków

ja solę mało reszta dosala po mnie (jak u Izy)
ja to w ogóle kapryśna jestem jeżeli chodzi o jedzenie
no i do tego leniwa straaasznie bo nie chce mi się tych lepszych rzeczy robić
13:16, 01 gru 2017
Anda napisał(a)

Kasiu, ja też jestem mało kuchenna, można by powiedzieć anty ale bardzo chciałam zmienić jadłospis i dlatego go kupiłam. Teraz gotowanie jest mniej nudne dla mnie, bardziej przyjemne jakoś. I mam ochotę na wypróbowywanie nowości. Minusy też są, bo jednak podsmażana cebulka z patelni z termomiksu to już nie jest to. Cebulkę dalej podsmażam na patelni

od dawna cebule "smaże"na suchej patelni i wodzie smak oczywiscie zecydowanie słabszy jak z oleju czy masła ....ale po watrobie mi nie wali ta smazona cebula
do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic ...jak ktos chce z oleju to robi sobie sam ....a że zwykle nie robi bo sie leni to je to co jest i wydziwia
adewzuol 13:33, 01 gru 2017

Moja bratowa i koleżanka mają to CUDO, pierwsza odstawiła w kąt po czasie, a druga jest bardzo zadowolona i korzysta.