Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

jolanka 19:57, 03 gru 2017

Obejrzałam relację foto z Ommertalhof Pieknie i ....ja już chcę kolorów i kwiatów
A to urządzenie to fajne jest, ale.... kurcze cena powala.
Ewa777 01:16, 04 gru 2017

Kulinarnie tu u Ciebie Nic dziwnego, bo w ogrodzie nic nie kwitnie o tej porze U mnie w kuchni dużo zmian, bo od dłuższego czasu moja córka jest weganką. Przy okazji my też jemy jej dania - wszystkim smakują.
inka74 18:00, 05 gru 2017

Ewcia - róże w donicach już osłoniłaś?
Anda 18:59, 05 gru 2017

Dziewczyny, probuje wprowadzac zdrowe jedzenie i to Cudo mi w tym na razie dobrze pomaga. Poza tym kolezanka mowila, ze robi wspaniale nalewki Tez bede musiala wyprobowac jakies przepisy.

Jolanko, ciesze sie ze podoba Ci sie Ommertalhof

Otworzylam tez nowy watek o ogrodzie Hof Tüschenbonnen

Zapraszam wszystkich zainteresowanych

Ewa777, Ewus, no wlasnie, w ogrodzie tylko deszcz albo topiacy sie snieg. Na razie wprowadzam kasze jaglana i ciecierzyce. Ja uwielbiam Chce niedlugo wyprobowac frykadelki z orkiszu zielonego. Podobno pyszne - zobaczymy

inka74, Iwonko, no wlasnie jeszcze nie, ale mysle ze najpozniej w weekend bede je juz opatulac. Na razie tylko dol, bo jeszcze nie ma wielkich mrozow. A Ty? Widzialam snieg u Ciebie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mira 19:13, 05 gru 2017

Szukam coś na palpitacje serca - ale nie mam pomysłu

Jest nowy watek a to idę tam, Ewa wstaw coś do warzywników bo tez masz chyba.
Anda 19:34, 05 gru 2017

mira napisał(a)
Szukam coś na palpitacje serca - ale nie mam pomysłu

Jest nowy watek a to idę tam, Ewa wstaw coś do warzywników bo tez masz chyba.

Mam tylko z Ettenbühl Wstawie jak bede przy kompie

Na taka palpitacje chyba nic nie pomoze mi juz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 19:50, 05 gru 2017

ale trafiłam . Też mam w planach zakup Termomixa - kiedyś . Podoba mi się w nim wszystko oprócz ceny . Ale kiedyś będę go miała . Wielu moich znajomych ma i wszyscy są zadowoleni . Dobry zakup Ewunia .
inka74 02:20, 06 gru 2017

Ewcia - ja w niedzielę już róże i powojniki w donicach na tarasie zgromadziłam i w styropian wstawiłam. Jutą owinęłam i nawet w miarę to wygląda. Jeszcze tylko muszę im kopce usypać. 2 sztuki róż tylko w dużych skrzyniach są i te muszą sobie radzić same. Jestem ciekawa czy dadzą radę. U nas teraz dla odmiany śnieg z deszczem pada. Do weekendu ma być na plusie ale potem znowu na minus ma wskoczyć. Pogoda niezbyt zachęca bo to taka breja.
Ewik 08:24, 06 gru 2017

Mhh ale apetycznie się zrobiło ☺
09:28, 06 gru 2017
Pospacerowałam sobie po tych ogrodach świetne mocno inspirowane angielskimi naturalnymi....dużą sztuka jest z taka lekkością i naturalnością posadzić rośliny.

Super wycieczkę miałaś, ja nawet po tych zdjęciach nie zauważyłam, że pogoda wtedy nie była łaskawa
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies