Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Monia81 22:09, 05 maj 2018

Piękne Ewuś kadry pokazałaś, ślicznie proszę Pani łączka będzie hitem coś tak czuję buziaczki
Kokesz 22:18, 05 maj 2018

Ewuś, prześlicznie u Ciebie bardzo mi się podobają takie tarasy na wysokości trawnikaogród i rabaty również wymuskane, ach...
06:21, 06 maj 2018
widoczek tarasowy robi furorę )) powinnaś pokazywać go częściej ...z prawa z lewa ...z bliska i z daleka ))
tez się nim zachwycam ....zwłaszcza takie meble mi się marzą)))
mar_za 08:18, 06 maj 2018

I ja się zachwycam klimatycznym tarasem.
A jego układ jakby mi znajomy. Ślicznie masz
asiak 09:58, 06 maj 2018

Jak zwykle pięknie Niech wszystko pięknie rośnie
Anda 09:33, 07 maj 2018

Serdecznie dziekuje wszystkim za przemile komentarze Ciesze sie, ze podoba Wam sie moj taras, ktorego rzeczywiscie chyba jeszcze nie pokazywalam w calej okazalosci Kawka bardzo na nim smakuje. Jest od strony polnocno-zachodniej i to jest bardzo duzy plus, bo sie tak mocno latem nie nagrzewa. Zawsze chcialam miec taras podniesiony, a tu takie pochwaly. Ciesze sie bardzo

Martini, bylam

Warmia Marti, na orliki uwazam i na razie wszystko jest ok. Wreszcie mi sie ich troche rozsialo Mam nadzieje, ze beda ladnie kwitly.

Anbu, orliki mam posadzone bardzo blisko siebie, chyba co 15 cm. Czesc sie sama wysiala Wsrod nich sa narcyzy. Obok posadzone mam ciemierniki, liatry, niedaleko miodunki, w poblizu pieciornika Miss Willmott (nie jest taki krzaczasty jak te bardziej znane). Dosadzilam teraz do nich nowa prymulke na probe. Twoje Barlowy pewnie sie skrzyzuja i wyjdzie z nich cos fajnego

Izabelo Basilikum, no udalo mi sie z tymi wysiewami

Malgol Gosiu, ten czosnek to Purple Sensation Glowkowaty ma kolor bardziej bordowy, ten jest bardziej fioletowy. Bardzo ladny kolor ma tez Allium atropurpureum A przywrotnikow mam tam posadzone chyba 5 w rzadku jako obwodke

Kasia_CS i Malgol, donice na roze maja 50cm wysokosci a wchodzi do nich ok 50L ziemi. Nie mam zadnych wkladow, ziemia jest do samego dolu, tylko na dole donicy mam szczatki starych doniczek jako drenaz Tutaj napisalam co nieco https://www.ogrodowisko.pl/watek/6070-doswiadczalnia-bylinowo-rozana?page=760#post_4

Effka, Ewo, laczki sa dobre nie tylko dla owadow ale tez dla ogrodnikow, bo jak juz sie przyjma, to nie trzeba za duzo przy nich robic

eee_taam, Justyno, postaram sie pokazywac go czesciej, ale przyznaje, ze wole fotografowac roslinki niz dodatki ogrodowe

Mar_za, Marzeno, uklad znajomy? Duzo jest pewnie takich tarasow Twoj jest sliczny

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Makusia 10:27, 07 maj 2018

Nóż wśród rabaty wygląda jak okładka kryminału
Taras istotnie bardzo klimatyczny, w słońcu wygląda przeuroczo. pasuje do Ciebie
AnnaCh 10:41, 07 maj 2018

Ewo, ślicznie wygląda taras W ogóle tak soczyście, zielono u Ciebie
Mam takie wrażenie jak Kasia, że jakoś z tej strony zdjęcia nie widziałam u Ciebie.
Anda 10:50, 07 maj 2018

Makusia napisał(a)
Nóż wśród rabaty wygląda jak okładka kryminału
Taras istotnie bardzo klimatyczny, w słońcu wygląda przeuroczo. pasuje do Ciebie

O, dobry pomysl, sprobuje sprzedac ta fotke jakiemus wydawnictwu

Dziekuje
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:51, 07 maj 2018

AnnaCh napisał(a)
Ewo, ślicznie wygląda taras W ogóle tak soczyście, zielono u Ciebie
Mam takie wrażenie jak Kasia, że jakoś z tej strony zdjęcia nie widziałam u Ciebie.

Chyba rzeczywiscie jeszcze nie pokazywalam tarasu z tej strony Lubie maj, wszystko jest takie swiezutkie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies