Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Katkak 21:57, 24 paź 2018

Ewunia kocham Twój ogród i Twoje zdjęcia. Wiesz to, prawda? Słuchaj, wsadziłam do wazonu rozchodniki i puściły korzonki. Co teraz z nimi zrobić?
Anda 22:00, 24 paź 2018

Katkak napisał(a)
Ewunia kocham Twój ogród i Twoje zdjęcia. Wiesz to, prawda? Słuchaj, wsadziłam do wazonu rozchodniki i puściły korzonki. Co teraz z nimi zrobić?

Kasiu, dziekuje, ciesze sie bardzo
Rozchodniki wsadz do doniczek i zadoluj w jakims zacisznym miejscu

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 22:02, 24 paź 2018

Anda napisał(a)

Kasiu, dziekuje, ciesze sie bardzo
Rozchodniki wsadz do doniczek i zadoluj w jakims zacisznym miejscu

Ok, dzięki Słoneczko
Poppy 22:29, 24 paź 2018

Anda napisał(a)
Summer Song bardzo często kwitła w tym roku, teraz ma chyba 4-ty lub 5-ty rzut kwiatów

Wszystkie roze piekne, ale ta mnie umarlas
Cos mi sie widzi, ze ktos dostanie przedwczesny prezent pod choinke od pana AUstina SS i THomasa. I o dziwo, starsznie za mna chodzi BB, ale on poczeka na przyszly sezon, jesli pomysl sie ulezy. Razem z Munsted Wood.
Waclaw 22:58, 24 paź 2018

Piękna ta Sommer Song. Chyba ja wiosną kupię
Basilikum 06:40, 25 paź 2018

Za Chiny ludowe nie nadro ie zsleglosci u Ciebie. Probowalam nawet ale sie poddalam. Macham lapka wiec tylko z krainy deszczowcow (wreszcie)
Monia81 08:12, 25 paź 2018

Anda napisał(a)

A do roz pewnie sie jeszcze przekonasz

No zobaczymy, mam w każdym razie taką nadzieję bo na razie zakochałam się w różach u Ewuni- róże św. Tereski z lisieux i tak zapałałam do nich sympatią, że chyba w przed ogródku u mnie się znajdą, zobaczymy jak to będzie...
BKosimkArt 08:48, 25 paź 2018

Summer song piękna jest! jaki ma fajny kulisty kształt kwiatu...
pozostałe widoczki też cudne!
abiko 12:37, 25 paź 2018

Z pachnącymi różami to prawda, te nie pachnące, albo baaardzo słabo są zdrowsze. To samo zauważyłam u siebie.
Ten len czerwony to znalazłam na łące w KRK i co..? i zebrałam nasiona, bo chciałam czerwony i okazał się niebieski no i masz
abiko 14:03, 28 paź 2018

Anduś.. a może Ty byś wiedziała.. potrzebuję jakiś środek na wełnowce. Niestety storczyki spisałam na straty, ale kawy mi szkoda. Polskie środki to jak z chemią do kuchni.. szkoda gadać. Macie u siebie coś skutecznego, to jestem skłonna jechać tylko po to za granicę.. poważnie.