Wszystkie roze piekne, ale ta mnie umarlas
Cos mi sie widzi, ze ktos dostanie przedwczesny prezent pod choinke od pana AUstina SS i THomasa. I o dziwo, starsznie za mna chodzi BB, ale on poczeka na przyszly sezon, jesli pomysl sie ulezy. Razem z Munsted Wood.
No zobaczymy, mam w każdym razie taką nadzieję bo na razie zakochałam się w różach u Ewuni- róże św. Tereski z lisieux i tak zapałałam do nich sympatią, że chyba w przed ogródku u mnie się znajdą, zobaczymy jak to będzie...
Z pachnącymi różami to prawda, te nie pachnące, albo baaardzo słabo są zdrowsze. To samo zauważyłam u siebie.
Ten len czerwony to znalazłam na łące w KRK i co..? i zebrałam nasiona, bo chciałam czerwony i okazał się niebieski no i masz
Anduś.. a może Ty byś wiedziała.. potrzebuję jakiś środek na wełnowce. Niestety storczyki spisałam na straty, ale kawy mi szkoda. Polskie środki to jak z chemią do kuchni.. szkoda gadać. Macie u siebie coś skutecznego, to jestem skłonna jechać tylko po to za granicę.. poważnie.