Anda
11:11, 01 lut 2019

Białe rabaty są śliczne. Też mi się ta rabata u Janki podoba

Jeśli te róże, które już masz, dobrze wyglądają i się czują w tych miejscach, w których je posadziłaś, to je tam zostaw i kup nowe. Jeśli je wiosną przesadzisz, to będzie to tak, jakbyś posadziła róże z gołym korzeniem. Te Artemiski, które posadziłaś jesienią, ewentualnie mogłabyś przesadzić z dużą bryłą korzeniową, ale Pashminę lepiej kup nową. Po trzech latach akurat się dobrze ukorzeniła. Szkoda byłoby startować znów od zera.
Jeśliby to był mój problem i zależałoby mi na szybkim i bujnym efekcie, to kupiłabym nowe róże w dużych donicach na to miejsce.
Ja też wolę te "niebieskie" fotki, dzięki

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken