Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 17:55, 24 lut 2019

Jana napisał(a)
nie wiedziałam, że myszy takie "żarłoczne". Mam kilka kotów, mogę Ci je podesłać

Hehe, miaucząca paczka by była

Jana, wracasz wreszcie ?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 17:56, 24 lut 2019

ryska napisał(a)
A krzyki na myszy nie pomagają? ()

Nie, tylko na nornice
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 17:57, 24 lut 2019

Magleska napisał(a)
Na te myszy ,to mogę Ci mojego psa pożyczyć ....krety łapie ,jeże niestety też ,.......z myszami ,to nie wiem,ale możemy spróbować

Hehe, Twoja psica pewnie by je wymiotła jak nawałnica
Anda 17:57, 24 lut 2019

tulucy napisał(a)
Na moje myszy koty (mój, sąsiadów i okoliczne) to i tak mało.

Czyli myszy zatrzęsienie
Jana 18:28, 24 lut 2019

Anda napisał(a)

Hehe, miaucząca paczka by była

Jana, wracasz wreszcie ?
wracam trochę zawirowań zdrowotnych było ale widzę już światełko w tunelu jest dobrze liczę na Twoją pomoc bo zaczynam planować ogród, mam kilka powiedzmy, że "nowych" rabat a Twoja pomoc jak zawsze nieoceniona
deszczowymaj 19:01, 24 lut 2019

Anda napisał(a)

Moich jeżówek jeszcze nigdy nie dolowalam, tylko inne byliny. Jeżówki jeszcze zadołowane. Muszę je wyciągnąć. Sadzić będę dopiero, jak ziemia się troszkę nagrzeje, czyli pewnie za ok. dwa tygodnie

Twoje zaczęłabym już powoli przyzwyczajać do „normalności”

Dziękuję Ewuś

Czyli w tygodniu moje wyciągam z ciemności
HanaK 19:07, 24 lut 2019

Pozdrawiam Ewo po długiej przerwie, Twój ogród jest jak zwykle boski. Ja w tym roku zabieram się za warzywniak i szklarnię.

P.S. Myszy u mnie też buszują, 2 koty sąsiadów nie dają rady Znowu mam straty w tulipanach …
MartaKozak 19:58, 24 lut 2019

Ewuś jeszcze jedno pytanko mam w sprawie wysiewów, czy nasionka stipy, jarzmianki i werbeny powinnam przypruszyc ziemia czy nasionka mają byc na wierzchu?
Waclaw 21:29, 24 lut 2019

Anda napisał(a)

Moja olcholistna już ma parę latek i sama sobie radzi Twoja też da radę

Myszy strasznie mnie wkurzają w tym roku.[/quot

Rób to co pan Foerster z nornicami

Doczytałem: " ale to już było"
Anda 12:41, 25 lut 2019

Jana napisał(a)
wracam trochę zawirowań zdrowotnych było ale widzę już światełko w tunelu jest dobrze liczę na Twoją pomoc bo zaczynam planować ogród, mam kilka powiedzmy, że "nowych" rabat a Twoja pomoc jak zawsze nieoceniona

Postaram się pomóc w miarę moich możliwości oczywiście
Za zdrowie kciuki trzymam, bo to zawsze najważniejsze.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies