Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Kasia_CS 21:05, 03 maj 2019

Wielbię Twoje foty normalnie!

Ostatnio w szkółce oglądałam Adiantum, teraz u Ciebie widzę - prześliczna roślina, taka ażurowa, delikatna.. przypomina mi listki rutewki

SS nieźle sobie już poczyna! Ale wiesz co? w sumie na wszystkich różach (poza Souvenir du dr Jamain oczywiście) mam już pąki w różnych stopniach zaawansowania. Ciężko stwierdzić, która będzie pierwsza, ale pewnie LO wyprzedzi pozostałe

u mnie kocimiętki w tym roku jakoś stoją - wymieniłam Six hills giant na Walkers low i Purple haze, ale ledwo się zbierają (jeszcze je przesadzałam z miesiąc temu)
Anda 07:22, 04 maj 2019

Kasia_CS napisał(a)
Wielbię Twoje foty normalnie!

Ostatnio w szkółce oglądałam Adiantum, teraz u Ciebie widzę - prześliczna roślina, taka ażurowa, delikatna.. przypomina mi listki rutewki

SS nieźle sobie już poczyna! Ale wiesz co? w sumie na wszystkich różach (poza Souvenir du dr Jamain oczywiście) mam już pąki w różnych stopniach zaawansowania. Ciężko stwierdzić, która będzie pierwsza, ale pewnie LO wyprzedzi pozostałe

u mnie kocimiętki w tym roku jakoś stoją - wymieniłam Six hills giant na Walkers low i Purple haze, ale ledwo się zbierają (jeszcze je przesadzałam z miesiąc temu)

Adiantum to świeżynka. Jestem bardzo ciekawa, czy da u mnie radę. Właśnie ta jej delikatność mnie ujęła

U mnie róże w ogrodzie dalekie są od kwitnienia, tylko przed domem się spieszą.

Kocimiętki jak się zbiorą, to wystartują. U mnie te w zeszłym roku przesadzane to teraz olbrzymy, też Walkers Low
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 07:23, 04 maj 2019

Melduję, że dziś u mnie pada... śnieg. ŚNIEG. Tego tu jeszcze nie było chyba.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Sima 07:45, 04 maj 2019

Śnieg!?!
Brrrr...
jolanka 08:09, 04 maj 2019

Śniegu to nie zazdroszczę
tulucy 08:31, 04 maj 2019

Właśnie u Paniprzyrody przeczytałam o Twoim śniegu. Kilka lat temu na majówkę u mnie też po południu się nagle biało zrobiło. Brrrr. Biedne rośliny.
Anda 08:35, 04 maj 2019

Dziewczyny, śnieg mnie zaskoczył. Rośliny pod ciężarem się uginają. Śś Obelisk się całkiem rozcapierzyła. Całe szczęście są 2 stopnie w plusie i nie było przymrozku.
tulucy 08:40, 04 maj 2019

Do nas może dojść ta pogoda...
asiak 10:23, 04 maj 2019

U mnie wczoraj z rana padał deszcz z gradem
inka74 11:46, 04 maj 2019

Śnieg??? To nie jest normalna pogoda. U nas na razie tylko zimno.