Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

anpi 22:22, 18 mar 2020

Wiosna u Ciebie urocza, muszę zadbać jesienią o więcej wczesno- wiosennycch kwiatów. Jakieś plany przecież trzeba mieć Bieżące mocno zweryfikuję nowa rzeczywistość.
Ale teraz zdrowie najważniejsze i to fizyczne i psychiczne
Gosialuk 22:41, 18 mar 2020

Anda napisał(a)
Trawnik skoszony czeka na wertykulacje, jeszcze jest za mokro.

Ślicznie się niebieszczy.

Cebulicę syberyjską bardzo lubię. Przylaszczki zresztą też, choć krótko kwitną i nie zawsze zdążam na kwiaty.
Można powiedzieć, że wiosna u Pani już się gości.

Zdrówka życzę, uważaj na siebie.
KasiaBawaria 07:28, 19 mar 2020

Piekne anemonki, uwielbiam te biale.
U nas tez nikt sie niczym nie przejmuje. Sklepy pootwierane, ludzie w ogrodach pracuja, mam wrazenie, ze kazdy delektuje sie tym, ze w koncu zycie zwolnilo.

Moj maz do pracy chodzi, ja siedze z dziecmi, bo szkoly zamkniete. Przyszly tydzien bedzie robil homeoffice.
Anda 09:12, 19 mar 2020

nyna76 napisał(a)
Ewuś,mam u siebie żeleźniaka Russela, kwitł mi 1 raz, liście są, nawet się wysiał. Czy on lubi słońce, ja go mam w miejscu pół na pół.
Mam też Bronze Flamingo.

Rusella się wysiewa mocno. Im starsza kępa tym będzie piękniejsza. On lubi słońce i przepuszczalną, żyzną glebę.
Ten fioletowy, mam tego, ale nie Bronze Flamingo, też lubi słońce. U mnie wyciąga się do słońca i prawie leży na rabacie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 09:22, 19 mar 2020

Serdecznie dziękuję wszystkim za pochwałę wiosny u mnie i życzenia zdrowia Mam nadzieję, że pogoda będzie dopisywać a przymrozki nie dokuczą za bardzo roślinom.
Wiosenne kwiaty dają tyle radości że naprawdę je każdemu polecam Jak chodzę po ogrodzie to zawsze mi się do nich gębą śmieje

Życzę Wam rownież zdrowia, uważajcie na siebie i swoich bliskich. Całe szczęście że mamy ogrody
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 10:10, 19 mar 2020

Ewunia cudne foty
u mnie jeszcze anie anemonów ani cebulil
u Ciebie to wszystko tak bardzo do przodu!!

Do lekarza z tym kaszlem!!!!! trochę długo cię męczy!!!!

buziaki
w wolnej chwili zerknij na WUp.
deszczowymaj 10:35, 19 mar 2020

Ewunia

Zdjęcia piękne ,cudowne roślinki ..takie delikatuśne
wiosna u Ciebie chyba bardziej rozpędzona

trawnik mimo ,że przed wertykulacją ..wygląda bardzo bardzo ładnie
galgAsia 11:16, 19 mar 2020

Pięknie, Ewo
U mnie też coraz więcej kwiatów - wczoraj rozkwitły hiacynty , i małe tulipanki znalazłam na trawniku Ale śnieżyce jeszcze nie kwitną...
Mixtoorka 16:36, 19 mar 2020

Pięknie u Ciebie i te fotki

Trawnik elegancki. Zazdroszczę
Anda 17:56, 19 mar 2020

Kawa napisał(a)
Ewunia cudne foty
u mnie jeszcze anie anemonów ani cebulil
u Ciebie to wszystko tak bardzo do przodu!!

Do lekarza z tym kaszlem!!!!! trochę długo cię męczy!!!!

buziaki
w wolnej chwili zerknij na WUp.

Dzięki Kami U Ciebie zimniej, ale za chwilę też się wszystko rozbuja.

Do lekarza wolę nie iść z wiadomych względów. Pójdę, jak już będę musiała

Zerknęłam oczywiście

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies