Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Milka 21:34, 07 mar 2016

Czyli mialam racje Basiu. Pamietam, bo tez kiedys pytalam, potem byla inwazja, a teraz malo i zaraz plewie.

Ewa, rozmaryn pachnie i kwieciem cieszy
Warmia 21:42, 07 mar 2016

Ewuś u Ciebie wszystko zachwyca. Róże cud, kompozycje pierwsza klasa. Coraz więcej ludzi zarażasz swoją pasją, a właściwie pasjami, różaną i fotograficzną. Nawet zima na przedwiośniu u Ciebie przyjemna. Nie piszę często, ale zachwycam się codziennie. Fajnie, że jesteś
Anda 21:50, 07 mar 2016

Milka napisał(a)
Czyli mialam racje Basiu. Pamietam, bo tez kiedys pytalam, potem byla inwazja, a teraz malo i zaraz plewie.

Ewa, rozmaryn pachnie i kwieciem cieszy

Inwazji na pewno nie chcę.

Rozmaryn uwielbiam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 21:52, 07 mar 2016

Warmia napisał(a)
Ewuś u Ciebie wszystko zachwyca. Róże cud, kompozycje pierwsza klasa. Coraz więcej ludzi zarażasz swoją pasją, a właściwie pasjami, różaną i fotograficzną. Nawet zima na przedwiośniu u Ciebie przyjemna. Nie piszę często, ale zachwycam się codziennie. Fajnie, że jesteś

Martuś, dziekuję Ci serdecznie za te bardzo miłe słowa. Od razu tak ciepło mi się zrobiło w okolicach serducha Cieszę się, że będziemy się mogły poznać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 22:20, 07 mar 2016

Anda napisał(a)
Dziewczyny moje mile i chlopcy, jesli tacy tu w ogole zagladaja - powiedzcie mi, co to jest? Chwast, czy nie, zostawiac, czy wyrywac?

Moim skromnym zdaniem wyrośnie wysokie i zakwitnie na biało lub fioletowo, kwiatki podobne ciut do dziewanny tylko o wiele rzadsze, do mnie samo przywędrowało bo to jakiś ładniejszy chwaścik....nazwy nie pamiętam ,ale ktosś może wie???
Ewik 22:26, 07 mar 2016

Wiosenka u ciebie śliczna, jak mi zapachniało tą świeżością
hanka_andrus 23:39, 07 mar 2016

Podziwiam rozwój wiosennych kwiatków, Ja na etapie krokusów i ranników jeszcze. Z Twoja wiosna zrównam si e pod koniec maja, i to niekoniecznie.
Anda 08:44, 08 mar 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Moim skromnym zdaniem wyrośnie wysokie i zakwitnie na biało lub fioletowo, kwiatki podobne ciut do dziewanny tylko o wiele rzadsze, do mnie samo przywędrowało bo to jakiś ładniejszy chwaścik....nazwy nie pamiętam ,ale ktosś może wie???

Tak, to może być wspomniana wierzbownica lub niecierpek. Jako rośliny inwazyjne wylecą na pewno z ogrodu. Jeśli się jednak okaże, że to coś innego, nie inwazyjnego, to może zostawię.
Anda 08:44, 08 mar 2016

Ewik napisał(a)
Wiosenka u ciebie śliczna, jak mi zapachniało tą świeżością

Dziękuję Wiosna się rozpoczyna i chcę żeby została na dobre.
Anda 08:45, 08 mar 2016

hanka_andrus napisał(a)
Podziwiam rozwój wiosennych kwiatków, Ja na etapie krokusów i ranników jeszcze. Z Twoja wiosna zrównam si e pod koniec maja, i to niekoniecznie.

No chyba żartujesz... Tak późno wszystko będzie startować?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies