Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Flower1 10:09, 08 mar 2016

Ewa uwielbiam te twoje zdjecia ,wszystko sie budzi .Chwascik to moze rzeczywiscie bazylia..fajnie ze tak szybko masz wiosne mozesz dluzej sie nia cieszyc.Ja juz tez nie moge sie doczekac..
Milka 10:22, 08 mar 2016

Anda napisał(a)

Clematis Sweet Summer Love ruszył Mam nadzieję, że w tym roku zakwitnie.

Na kwiatki świdośliwy już się cieszę

Jaka wiosna
Cielas powojnik, pisza ze 20cm nad ziemia ciac.
Ciemierniki boskie
Kawa 10:30, 08 mar 2016

śliczności
gobasia 10:32, 08 mar 2016

Anda napisał(a)

Mieczyki

Ewo, ale u Ciebie wiosna,że ho ho
mieczyki- to znaczy zimowały czy już zdążyłaś posadzić wiosną?
JoannaDe 10:35, 08 mar 2016

Jaka wiosna!! A ja się wczoraj cieszyłam z kilku listków które się wykluły na roślinie bliżej mi nieznanej
Anda 10:46, 08 mar 2016

Flower1 napisał(a)
Ewa uwielbiam te twoje zdjecia ,wszystko sie budzi .Chwascik to moze rzeczywiscie bazylia..fajnie ze tak szybko masz wiosne mozesz dluzej sie nia cieszyc.Ja juz tez nie moge sie doczekac..

Magda, dzięki Na bazylie to raczej za zimno. Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko cieplej. Jak u mnie tulipki już przekwitną, to będę oglądała i cieszyła się Twoimi

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:47, 08 mar 2016

Milka napisał(a)

Jaka wiosna
Cielas powojnik, pisza ze 20cm nad ziemia ciac.
Ciemierniki boskie

Jeszcze nie cięłam. Dzięki za przypomnienie Ciemiernik jeszcze jakiś różowy by mi się przydał...
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Milka 10:48, 08 mar 2016

Rubens
Anda 10:50, 08 mar 2016

gobasia napisał(a)

Ewo, ale u Ciebie wiosna,że ho ho
mieczyki- to znaczy zimowały czy już zdążyłaś posadzić wiosną?

Tak się zastanawiałam, kto je zauważy. Jesteś spostrzegawczą babką To są dzikie mieczyki bizantyjskie. One zimują w ziemi. Sadziłam je na jesień i mam wielką nadzieję, że pięknie zakwitną. Kwiaty mają trochę mniejsze od odmian szlachetnych i są od nich też niższe, ale mi to nie przeszkadza.
Anda 10:52, 08 mar 2016

Milka napisał(a)
Rubens

Ciemiernik chcę różowy Na takiego wielkiego powojnika jak Rubens nie mam cholewcia miejsca. Wiem że jest śliczny
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies