Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 19:09, 25 maj 2016

jazzy napisał(a)
Zawsze jak tu przychodzę to wiem, że czeka mnie uczta
Piękne foto!

Dziekuje dobra kobieto
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
07_Rene 19:14, 25 maj 2016

Anda napisał(a)
Reniu, czosnek i szałwia działają antybakteryjnie. Zrób jakiś wywar na szybko i pryśnij. Wzmacniaj Bonice gnojówką ze skrzypu pryskaną na liście. Dziś wieczorem doczytam jeszcze w mojej mądrej książce czy coś na ten temat radzą. Trzymam kciuki

Z szałwii lekarskiej? Mam akurat spory krzaczek tuż przed kwitnieniem. Muszę zadek ruszyć po skrzyp
Anda 19:17, 25 maj 2016

07_Rene napisał(a)

Z szałwii lekarskiej? Mam akurat spory krzaczek tuż przed kwitnieniem. Muszę zadek ruszyć po skrzyp

Tak, ale jeszcze inne przepisy podalam Ci juz u Ciebie Do tej herbatki czosnkowo-cebulowej mozesz dodac tez szalwie Do gnojowki zreszta tez. Marie Louise Kreuter pisze, ze gnojowki, herbatki i wywary mozna wg swoich potrzeb mieszac i wyprobowywac samemu
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
hanka_andrus 20:39, 25 maj 2016

Też mam książkę tej mądrej pani. Róże dostaną porcję dobroci w piątek.

Myślałam,że na zdjątko sie załapię. Cedzisz je ostrożnie.
hanka_andrus 20:39, 25 maj 2016

Też mam książkę tej mądrej pani. Róże dostaną porcję dobroci w piątek.

Myślałam,że na zdjątko sie załapię. Cedzisz je ostrożnie.
21:17, 25 maj 2016
Anda napisał(a)

Tak, ale jeszcze inne przepisy podalam Ci juz u Ciebie Do tej herbatki czosnkowo-cebulowej mozesz dodac tez szalwie Do gnojowki zreszta tez. Marie Louise Kreuter pisze, ze gnojowki, herbatki i wywary mozna wg swoich potrzeb mieszac i wyprobowywac samemu

ooo a ja nie mam takiej ksiażki znalazłam w sieci "ogród w zgodzie z natura" czy sa jeszcze inne?
Jana 21:19, 25 maj 2016

Czemu Ewka jescze nie masz wizytówki sie pytam? jedyne wytłumaczenie, że z takiej ilości przepięknych zdjęć trudno byłoby coś wybrać muszę rozglądnąć się za skrzypem, dziwne ale ostatnio go nie widziałam, chyba w mojej okolicy ktoś robił tę gnojówkę
makkasia 23:19, 26 maj 2016

Wczoraj minął rok jak z nami jesteś, bardzo się z tego cieszę, że jesteś i raczysz nas pięknymi obrazami i słowami
ściskam
Shemsi 23:29, 26 maj 2016

Czy Twoje czosnki czasem nie zaczęły pękać?
Mala_Mi 00:20, 27 maj 2016

Krople waleriana do gnojówki... ciekawe czy to kotów nie zaprosi do ogrodu..