Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

jazzy 21:48, 10 sie 2016

Anda napisał(a)

Szczytuję!
Tylko mnie upewniasz w moim wyborze
Twoje zdjęcia mogę oglądać godzinami.
Katkak 21:50, 10 sie 2016

Ewunia zawsze wzdycham do Twojego ogrodu. Jude widzę, że u Ciebie szaleje . Moja szykuje się do kolejnego kwitnienia, ale znacznie skromniejszego. Ale to młodziaczek jeszcze posadzony w maju, więc jej wolno . Wzdycham równie mocno do mojej Queen of hearts .
Anda 21:52, 10 sie 2016

jazzy napisał(a)

Szczytuję!
Tylko mnie upewniasz w moim wyborze
Twoje zdjęcia mogę oglądać godzinami.

To się bardzo cieszę, że moje foty aż takich przyjemności dostarczają
Jude świeci ciepłym "światłem" na rabacie. Teraz się ładnie odbudowała po moim wiosennym zbyt mocnym cięciu i czerwcowych ulewach. I ten zapach
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 21:55, 10 sie 2016

Katkak napisał(a)
Ewunia zawsze wzdycham do Twojego ogrodu. Jude widzę, że u Ciebie szaleje . Moja szykuje się do kolejnego kwitnienia, ale znacznie skromniejszego. Ale to młodziaczek jeszcze posadzony w maju, więc jej wolno . Wzdycham równie mocno do mojej Queen of hearts .

Mojemu ogrodowi to jeszcze dużo brakuje. Wzoruje się na takich ogrodach jak Twój i paru innych osób tu na forum
Jude w czerwcu prawie nie kwitła, bo było tak deszczowo i zbyt mocno ją wiosną przycięłam. Teraz odrabia zaległości. Twoja młodziutka, więc niech się dobrze ukorzeni przed zimą
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 21:56, 10 sie 2016

Ewciu,a moja Jude ma kwiaty na wiotkich łodyżkach. Myślisz, że w przyszłym roku się wzmocni?
Anda 22:01, 10 sie 2016

Warmia napisał(a)
Ewciu,a moja Jude ma kwiaty na wiotkich łodyżkach. Myślisz, że w przyszłym roku się wzmocni?

Myślę, że powinna. Twoja też młodziutka. Dasz jej dobre papu na wiosnę albo koński obornik już zimą i będzie dobrze
Warmia 22:05, 10 sie 2016

Anda napisał(a)

Myślę, że powinna. Twoja też młodziutka. Dasz jej dobre papu na wiosnę albo koński obornik już zimą i będzie dobrze

To dobrze, bo już się martwiłam.
Katkak 22:31, 10 sie 2016

Anda napisał(a)

Mojemu ogrodowi to jeszcze dużo brakuje. Wzoruje się na takich ogrodach jak Twój i paru innych osób tu na forum
Jude w czerwcu prawie nie kwitła, bo było tak deszczowo i zbyt mocno ją wiosną przycięłam. Teraz odrabia zaległości. Twoja młodziutka, więc niech się dobrze ukorzeni przed zimą

Ogród masz cudowny, z duszą, bardzo klimatyczny. Taki jakie uwielbiam . Ale miło mi bardzo, że tak piszesz .
chelll 22:54, 10 sie 2016

Takie poczochrane te łany, ale rzeczywiście kwitnące dziękuję za wizytę.
babka 23:00, 10 sie 2016

Ewa daj więcej fotek, Twoich stale mi mało i mało.