Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

kasia_w 12:09, 14 paź 2016

Jakie duże Ładniusie
Anda 12:11, 14 paź 2016

Iwka,

Jazzy, tam mam patelnię. Co to znaczy zbyt blisko? Cisy sadzone są co 55 cm od boku cisa licząc. Masz jakieś ideas?

eee_tam, Justyś, ta drabinka to dla dzieci, żeby ich nie musieć przerzucać przez ogrodzenie

Gobasia, Basiu tak, cisy wygrały w tym miejscu
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 12:14, 14 paź 2016

kasia_w napisał(a)
Jakie duże Ładniusie

Dzięki Kasiu Chciałam większe, żeby za długo na efekt nie czekać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Juzia 12:35, 14 paź 2016

Śliczne!
Mixtoorka 12:41, 14 paź 2016

Hej! Również pochwalę cisy Super są! Co to za odmiana? Bardzo kolumnowe duże i wypasione hihi świetne macie te schodki do sąsiadów
Cały ogród ma smaczek U mnie Jude rozwija pewnie ostatni kwiat tego roku

Ściskam!
kasia_w 12:56, 14 paź 2016

Wizualnie mi ta kocimiętka, a raczej fioletowa chmurzasta materia, bardzo do nich pasuje. Co to spraw technicznych się nie wypowiadam.

Ktoś na O sadzi za takimi właśnie cisami miskanta variegatus. Ale u Ciebie już się nie zmieści.poza tym to trochę inna bajka
Drabina- przy maluchach fajna sprawa.Moi mieli dziurę w płocie, u mojej siostry sąsiedzi usypali po swojej stronie specjalną górkę plus drabina również
Anda 12:56, 14 paź 2016

Juzia, dzieki

Mixtoorka, Karo, fajnie, ze Ci się podobają To Fastigiata Robusta. U mnie w najlepsze kwitnie Summer Song i Harlow Carr. Jude wypuściła mocny pęd z czterema paczkami na końcu. Zobaczymy czy jeszcze da rade zakwitnąć
kasia_w 12:57, 14 paź 2016

a na jakieś pnącze na siatce jest szansa?
Dominika11 12:58, 14 paź 2016

pytam Ewciu Ciebie, czy masz róże szczepione na pniu ???
Anda 12:59, 14 paź 2016

kasia_w napisał(a)
Wizualnie mi ta kocimiętka, a raczej fioletowa chmurzasta materia, bardzo do nich pasuje. Co to spraw technicznych się nie wypowiadam.

Ktoś na O sadzi za takimi właśnie cisami miskanta variegatus. Ale u Ciebie już się nie zmieści.poza tym to trochę inna bajka
Drabina- przy maluchach fajna sprawa.Moi mieli dziurę w płocie, u mojej siostry sąsiedzi usypali po swojej stronie specjalną górkę plus drabina również

Mi tez kocimietka najbardzie pasuje, bo bylaby przedluzeniem z rabaty obok. Moze Toszka cos podpowie Miskany u mnie sie nie zmieszcza. Myslalam, zeby zaraz prze plocie za cisami posadzic rutewke Delavayi? Tylko czy to nie bedzie za blisko do cisow. Same dylematy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies