Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Radziu2013 19:07, 25 kwi 2017

Ewa a siałaś kiedyś lwią paszczę prosto do ziemi? Bo ja wysiałem dzisiaj wprost do gruntu( z resztą jak co roku od trzech lat) a nigdy mi jeszcze nie wykiełkowała
anbu 19:09, 25 kwi 2017

śliczne wiosenne zdjęcia...jak zwykle zresztą
katel 19:10, 25 kwi 2017

Przepiękne fotki - już tak wiosennie , rutewką D. będziesz zachwycona - mam dwie, jedna bardzo ucierpiała od mrozu ale może się pozbiera ale chyba jeszcze dokupię - cudowna jest a jeszcze z Twoimi umiejętnościami fotografowania to będą cudowne fotki
19:19, 25 kwi 2017
foty jak zawsze super

mam pytanie czy te objemki na piwonie to gotowe kupiłas ..czy robione?

AnnaCh 19:35, 25 kwi 2017

Cudne zdjęcia
Piwonie już bardzo zaawansowane, rozsady piękne
Kasia_CS 19:43, 25 kwi 2017

Ewcia, jak zwykle piękne klimatyczne zdjęcia!

Ja też w tym roku będę mieć rutewkę, no nie odpuszczę, bo od roku choruję na nią.. już widzę jej zdjęcia u Ciebie- będzie magia

Dla mnie ładniejszy bez Eva lace przez tą jego "klonowatość"

Ja po raz pierwszy doczekam się chyba kwiatów na peoniach!! Ukochane moje... pąki mają

I pytaie za 100pkt... czy do tej kocimiętki Superba garną się koty.. bo kojarzę, że czytałam, że w tej odmianie nie ma tego wabika na nie prawda to?
malkul 19:53, 25 kwi 2017

Anda napisał(a)
Geum chiloense Bell Bank - bardzo mi się

uroczy

jak dop ciebie zajrzalam to az popatrzyłam an daty czy to aktualne zdjecia czy zeszłoroczne bo ta zieleń zbiła mnei po oczach cudnie
inka74 20:00, 25 kwi 2017

Ale sprytny system dla piwonii!!! Kółek z poprzeczkami jeszcze nie widziałam.
Mróz trochę pomęczył ogród ale ogólnie wdzystko ci pędzi do słońca. Czy twoja kocimiętka mocno się rozsiewa?
inka74 20:01, 25 kwi 2017

A begonie poszły do kwiatowego raju. Trudno.
Anda 20:12, 25 kwi 2017

Ewa777 napisał(a)
Piękne zdjęcia Siewki wyglądaja zdrowo Różyczki u mnie daleko w tyle :- )Ale i tak się cieszę z ich listków

Ewus Wiesz, musialam w tym roku pozbyc sie trzech hortek: The Bridge bardzo przymarzla, zdenerwowala mnie. Za to dwie Annabell pieknie przezimowaly w donicach, bez przykrywania, jakiejkolwiek ochrony, nawet ostatni przymrozek dobrze zniosly, ale nie mam dla nich miejsca w ogrodzie. Na donice juz za duze i wydaje je w dobre rece.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies