Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

AsiaK_Z 18:51, 31 maj 2017

Anda napisał(a)

Mam dużo szałwii. Jest śliczna, nie pokłada się tak jak kocimiętka. Jest bardziej porządna

Szałwię już mam Marta mnie namówiła ciekawe czy będzie chciała ze mną współpracować
ryska 19:09, 31 maj 2017

Anda napisał(a)

Jeszcze chwila i u Ciebie też będzie pokaz różany. Liczę na wiele zdjęć, zwłaszcza Jaqueliny, której dalej nie mam

Też mnie u Ani oczarowała Jacqueline du Pre i kupiłam jesienią. Ma nawet kilka pąków.
Cudowne fotki Ewa, fruczak ostry jak brzytwa
Anda 21:14, 31 maj 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Szałwię już mam Marta mnie namówiła ciekawe czy będzie chciała ze mną współpracować

Masz dobrą doradczynię Muślę, że współpraca będzie owocna
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 21:16, 31 maj 2017

ryska napisał(a)

Też mnie u Ani oczarowała Jacqueline du Pre i kupiłam jesienią. Ma nawet kilka pąków.
Cudowne fotki Ewa, fruczak ostry jak brzytwa

Będę ją oglądać u Was obu
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Makao_J 23:04, 31 maj 2017

Ewcia jaką Ty masz tą kocimiętkę? Bo zgubiłam gdzieś zapiski a wiem że do Twojej koty się nie łaszą
23:13, 31 maj 2017
Ewa, już róże w rozkwicie jak wszystko u ciebie w przodzie
Kamcia 23:13, 31 maj 2017

Wstapilam z wizyta... prawie po sasiedzku.
Bede podgladac.
Katkak 08:58, 01 cze 2017

Ewcia u Ciebie róże w rozkwicie, a moje w pąkach. Pierwsza wystartuje MW. Ewcia zerknij do mnie jeśli możesz jeszcze raz zerknąć na Braci Grimm. Coś ją trawi biedulkę, bo te nowe liście takie zniekształcone mocno są. Mszycy nie ma, sprawdzałam.
Kawa 09:03, 01 cze 2017

Ewunia
jak wiesz mam Leonarda wsadzone w tym roku..pamiętasz wsadzona do ziemi z mączką kompostem
rosną w odległości ok 1 m od siebie i jedna jest dwa razy większa od drugiej i zapączkowana a druga niska i może 2 pączki ma
z czego moze wynikac taka różnice we wzroście?
z jakości sadzonki? obie kupione w tym samym czasie jednakowo sadzone w tym samym sklepie no wszystko tak samo a różnica duża
inka74 09:43, 01 cze 2017

Anda napisał(a)

Piękne, MA jak zapączkowana. Widzę, że masz tak gęsto posadzone byliny obok róż jak ja U mnie też byliny próbują pożreć róże
hmm... dobrze, że nie tylko ja tak mam, że jedno wchodzi w drugie ja jak puste przestrzenie widzę na rabatach to mnie nosi, aby coś wsadzić. I poutykane wszędzie mam. Uwielbiam taki lekki busz
Na marginesie -kupiłam Chippendale
I niestety Claire Marshall nie przetrwała zimy chyba jeszcze raz będę z nią próbowała.