Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 15:34, 17 cze 2017

Basilikum napisał(a)

poszperalam troche po stronie, fajne to towarzystwo tyle podgrup fachowych ma i wymiane nasion, super

Iza, mozesz tez się tam zapisac
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:48, 18 cze 2017

W ogrodach na świecie umieściłam parę zdjęć z ogrodu Ettebuehl. Kto ma ochotę może zajrzeć Landhaus Ettenbühl
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
gierczusia 15:36, 18 cze 2017

Knautia macedonica szczena znów mi leży i nie chce wrócić
Zapisałam u siebie tą fotkę ..czy mogę ?? Bo usunę jak co..to jest taka niesamowita roślina ,że się bardzo bałam ,że zapomnę..a ten kolor..wprost dla mnie idealny no i ślicznie to zestawiłaś..co to za cudeńko z boku ??
Twój wątek powinien się nazywać " inspirowalnia " zamiast doświadczalni dziękuję..jak zawsze
Ps. Mam nadzieję ,że kiedyś uda Ci się dotrzeć na jakoweś ogrodowiskowe spotkanie ooo ranyyyy, to by było

Gabriela 15:41, 18 cze 2017

Anda napisał(a)
W ogrodach na świecie umieściłam parę zdjęć z ogrodu Ettebuehl. Kto ma ochotę może zajrzeć Landhaus Ettenbühl

Już byłam, zachwyciłam się i opisałam zachwyty. W ogrodzie też u Ciebie przepięknie. Wybierasz się gdzieś jeszcze na ogródkowe wojaże po Niemczech, bo to dla mnie teren ciągle jeszcze nieodkryty.
Anda 16:15, 18 cze 2017

gierczusia napisał(a)
Knautia macedonica szczena znów mi leży i nie chce wrócić
Zapisałam u siebie tą fotkę ..czy mogę ?? Bo usunę jak co..to jest taka niesamowita roślina ,że się bardzo bałam ,że zapomnę..a ten kolor..wprost dla mnie idealny no i ślicznie to zestawiłaś..co to za cudeńko z boku ??
Twój wątek powinien się nazywać " inspirowalnia " zamiast doświadczalni dziękuję..jak zawsze
Ps. Mam nadzieję ,że kiedyś uda Ci się dotrzeć na jakoweś ogrodowiskowe spotkanie ooo ranyyyy, to by było

Nie usuwaj zadnych fotek, zawsze mozesz sobie je zapisywac Z boku rosnie szalwia Amethyst. W tym roku szalwia jest wyzsza. Kazda rozowa szalwia pasuje do kanutii. Niebieska czy fioletowa zreszta tez Ogromnie sie ciesze, ze moglam Cie zainspirowac Tez mam nadzieje, ze kiedys dotre na jakies spotkanie calego Ogrodowiska
Anda 16:21, 18 cze 2017

Gabriela napisał(a)

Już byłam, zachwyciłam się i opisałam zachwyty. W ogrodzie też u Ciebie przepięknie. Wybierasz się gdzieś jeszcze na ogródkowe wojaże po Niemczech, bo to dla mnie teren ciągle jeszcze nieodkryty.

Na poczatku lipca wybieram sie jeszcze na jednodniowa wycieczke do Ommertalhof i Hof Tüschenbonnen Ten pierwszy wydaje sie bardzo interesujacy i na niego ciesze sie najbardziej. Potem jade z rodzinka na pare dni do Rosengarten Zweibrücken i mam nadzieje, ze zrobie tam jakies ladne zdjecia. No, a w sierpniu jestem w PL i moze uda mi sie wskoczyc do Hortulusa. Bede w Kolobrzegu, a stamtad do Hortulusa chyba niedaleko.
AsiaK_Z 16:32, 18 cze 2017

Ewka, będziesz w Kołobrzegu? Ja od 12 sierpnia będę w Pobierowie i do Hortulusa też się wybieram
Anda 16:36, 18 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Ewka, będziesz w Kołobrzegu? Ja od 12 sierpnia będę w Pobierowie i do Hortulusa też się wybieram

Bede wczesniej, od 30 lipca na tydzien w Kolobrzegu, a potem nasza Pyrlandia i spotkanko niedaleko Poznania u naszej przemilej Marti Nie moglas wczesniej do tego Pobierowa? Moja rodzinka juz mi zapowiedziala, ze do Hortulusa moge jechac wylacznie sama, oni sie gdzies beda pluskac

AsiaK_Z 16:38, 18 cze 2017

No to klops A Rodzinka niech się wybierze z Tobą
Urlop wzięłam na spotkanko, a po nim wyjazd coś czuję, że u Marty będzie wesoło
Anda 16:43, 18 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)
No to klops A Rodzinka niech się wybierze z Tobą
Urlop wzięłam na spotkanko, a po nim wyjazd coś czuję, że u Marty będzie wesoło

Z jednej strony ciesze sie, ze Was zobacze (Ciebie poznam ) a z drugiej to juz bedzie prawie koniec lata...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies