Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Kasia_CS 09:36, 14 cze 2017

Fajnie, ze udało Ci się wybrać na takie spotkanie z innymi milosnikami ogrodów. Też macie jakieś forum internetowe gdzie pokazują swoje ogrody? Podobne do naszych, czy zupełnie inne gusta?

Kamcia 11:01, 14 cze 2017

Kasia_CS napisał(a)
Fajnie, ze udało Ci się wybrać na takie spotkanie z innymi milosnikami ogrodów. Też macie jakieś forum internetowe gdzie pokazują swoje ogrody? Podobne do naszych, czy zupełnie inne gusta?

No wlasnie Anda...mamy? Bo mi nic o tym nie wiadomo.
:-/
Anda 22:16, 16 cze 2017

babka napisał(a)
Innocencja zaczęła, na razie skromnie. Krótko kwiat trzyma ale liczę na ilość bo pąki ma obiecujące
Ewa Pashminę do donicy polecasz? Widzisz coś Ty ze mną zrobiła ?

Olu, zaraz wpadnę do Ciebie popodziwiać Innocencię

Każda róża może być w donicy, Pashmina też, zwłaszcza że nie należy do wielkich Zepsułam Cię Olu
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 22:17, 16 cze 2017

Makusia napisał(a)
Ja powiem tylko, że niektóre Twoje zdjęcia bywają tapeta w moim telefonie
A wizyta ciekawa, ale to, co pokazujesz Ty u siebie, o niebo lepsze

Marta, dziękuję serdecznie Miód na moje serce
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 22:20, 16 cze 2017

Kasiu i Kamciu, to towarzystwo do którego należę ma co prawda forum, ale tam się prawie nikt nie udziela. Nie wiem, dlaczego.
Kamciu, to Gesellschaft der Staudenfreunde
http://www.gds-staudenfreunde.de/public/index.html
Warmia 22:23, 16 cze 2017

Już myślałam, że gdzieś wybyłaś na dłużej
Ewuś Ty masz bez czarny. Czy on szybko rośnie?
Anda 22:32, 16 cze 2017

Warmia napisał(a)
Już myślałam, że gdzieś wybyłaś na dłużej
Ewuś Ty masz bez czarny. Czy on szybko rośnie?

Marti, mam dwa i jeden rośnie szybko, Black Beauty, a drugi wolniej, Black Tower. Oglądałam w programie Gardeners World, że Monty poleca coroczne mocne cięcie bzu Black Lace. On ścina go do ok. 1 m a bez i tak wypuszcza ładne, długie, chyba ze dwumetrowe gałęzie
Warmia 22:39, 16 cze 2017

Anda napisał(a)

Marti, mam dwa i jeden rośnie szybko, Black Beauty, a drugi wolniej, Black Tower. Oglądałam w programie Gardeners World, że Monty poleca coroczne mocne cięcie bzu Black Lace. On ścina go do ok. 1 m a bez i tak wypuszcza ładne, długie, chyba ze dwumetrowe gałęzie

To jak przyjedziesz to pogadamy, bo ostatnio chodzi mi po głowie.
Basilikum 15:11, 17 cze 2017

Anda napisał(a)
Kasiu i Kamciu, to towarzystwo do którego należę ma co prawda forum, ale tam się prawie nikt nie udziela. Nie wiem, dlaczego.
Kamciu, to Gesellschaft der Staudenfreunde
http://www.gds-staudenfreunde.de/public/index.html

poszperalam troche po stronie, fajne to towarzystwo tyle podgrup fachowych ma i wymiane nasion, super
Anda 15:34, 17 cze 2017

Warmia napisał(a)

To jak przyjedziesz to pogadamy, bo ostatnio chodzi mi po głowie.

Super
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies