Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Rumianka 20:02, 03 kwi 2016

hanka_andrus napisał(a)
Pnąca za taką cenę? Też bym wzięła! Nawet jakby mi miała kwitnąć tylko jeden sezon!
W połowie marca kupiłam różową różę też pnącą za tę samą cenę...Jak dotąd nigdy róż nie kupowałam, gdyż ukorzeniałam je sama, ale za takie pieniądze nie warto się chrzanić z ukorzenianiem i czekaniem na efekty...Posadziłam już różę i zobaczę co z tego wyjdzie...
Rumianka 20:05, 03 kwi 2016

Basilikum napisał(a)
mamnadzieje, ze psinka szybko dojdzie do siebie

roza piekna

Psinka w piątek miała zmieniony opatrunek i jak narazie nie interesuje się bandażem...Była wreszcie piękna pogoda, ja ryłam w rabatach, a piesia ciągle przynosiła mi piłeczkę do zabawy...
Rumianka 20:08, 03 kwi 2016

Warmia napisał(a)
Współczuję tego co przytrafiło się psiuni. Oby wszystko dobrze się zagoiło.
A różyczka faktycznie piękna. Oby pięknie rosła.
Korzeńie róży były ogromniaste... Piesia w połowie leczenia, mam nadzieję że wszystko ładnie się zagoi...
Rumianka 20:10, 03 kwi 2016

zoja napisał(a)
macham z rana - kocią łapą bo pluszak przeszkadza mi pisać

wiesz ja mam psa - 11 letni i też za ogonem w koło gania - a w kojcu nigdy nie siedział, wolny duch - to chyba takie psie upodobanie do tej zabawy - na szczęście mój nigdy sobie nic nie zrobił - Twojemu życzę zdrówka

ach, te róże!
W imieniu piesi dziekuję, a róża w ziemi...Teraz tylko czekać na efekty w obu przypadkach...
paulina_ns 20:13, 03 kwi 2016

Współczuję Twojej psince, ja mam 2 i traktuje je jak dzieci. ucałuj ja ode mnie, a ogonek na pewno szybko się zagoi
Rumianka 20:15, 03 kwi 2016

Słoneczko przygrzało, zapachniało wiosną, narobiłam się jak dżinks, ale mogę też pochwalić się pierwszymi kwiatkami, mają wszyscy, mam i ja...

Rumianka 20:19, 03 kwi 2016

Ogólnie to rabaty jeszcze łyse, jedynie widać bukszpany i wrzosy, a reszta bractwa jeszcze siedzi w ziemi...

Rumianka 20:23, 03 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)
Współczuję Twojej psince, ja mam 2 i traktuje je jak dzieci. ucałuj ja ode mnie, a ogonek na pewno szybko się zagoi

Kochana jesteś Paulinko... nasza ogoniasta zwierzynka też traktowana jest jak członek rodziny, bo inaczej się nie da...a teraz zrobiła się jeszcze większa przytulanka niż dotychczas, widocznie tego potrzebuje...
Rumianka 09:46, 04 kwi 2016

W ubiegłym roku nakupiłam pierwiosnków - prymulek z L i nie przezimowały mi, zostały po nich tylko brązowe placki...Czekam, żeby na targowisku miejskim pojawiły się panie, z nadwyżkami kwiatów do sprzedaży ze swoich ogrodów...takie kwiatuchy to urosną napewno...
Rumianka 09:57, 04 kwi 2016

Ciemiernik dopiero teraz rozwija żagle...

a tu moje bratkowo, kupiłam je takie maciupeńkie, ale już podrastają...