Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Zana 18:10, 31 paź 2024

Booosz, jakie historie przykre Ale za to ogród prezentuje się przepięknie w jesiennej szacie, a klony powalają
Rumianka 20:03, 31 paź 2024

Namiastka Halloween na koszulce eMa... przestraszył mnie z nienacka...ale się ubawił...
Basieksp 20:35, 31 paź 2024

Zdrowia dla eMa życzę humor mu dopisuje, to dobrze też mieliśmy nieplanowany zakup, musieliśmy kupić pralkę. Szybko docenia się wygody, gdy czegoś zabraknie
Rumianka 23:02, 31 paź 2024

Joku napisał(a)
Nie zazdroszczę perypetii z lodówką. Dobrze że nowa dojedzie.
Drzewa w tym roku pięknie się przebarwiają. Pewnie to zasługa ciepłej i długiej jesieni. Mój dąbek też po raz pierwszy miał ładne kolory, ale ja mam formę kulistą.
Zdrówka dla eMa, podręcznikowy rumień mu się zrobił.

Witaj Jolu...no widzisz jakie niespodzianki czyhają "za rogiem"..nowa lodówka za parę dni dojedzie i będzie ok. Antybiotyki trzeba wziąć do końca, a wówczas badanie krwi..i co dalej, ale to już w przychodni chorób zakaźnych (wizyta 10.01.25r) na wszystko trzeba czekać.
Jesień zawsze z reguły mnie denerwuje ze względu na pogorszoną pogodę, ale z drugiej strony jestem zauroczona kolorkami, jakie ta sama jesień nam funduje,...no napatrzeć się nie mogę i jednocześnie nacieszyć. Kocham te kolorowe sukienki w jakie ubrały się rośliny...
Rumianka 23:05, 31 paź 2024

Zana napisał(a)
Booosz, jakie historie przykre Ale za to ogród prezentuje się przepięknie w jesiennej szacie, a klony powalają

Oooo a któż to mnie odwiedził? Witaj Zana...dzięki za zachwyty moją jesienią...muszę przyznać, że dawno nie byłam w Twoim wątku, a kiedyś zaglądałam tam regularnie...nie pamiętam jedynie, czy pisałam coś, czy tylko podglądałam anonimowo...nadrobię to...

edit..znalazłam swój wpis na str.8...czyli coś skrobnęłam, a może i więcej coś pisałam?
Rumianka 23:08, 31 paź 2024

Basieksp napisał(a)
Zdrowia dla eMa życzę humor mu dopisuje, to dobrze też mieliśmy nieplanowany zakup, musieliśmy kupić pralkę. Szybko docenia się wygody, gdy czegoś zabraknie

Tak naprawdę już trudno wyobrazić sobie funkcjonowanie bez jakiegokolwiek sprzętu "obowiązkowego" w naszym życiu... Em dziękuje za życzenia zdrowia...przydadzą się.
Wafel 00:33, 01 lis 2024

Współczuję lodówkowej masakry... eM wiedział o ugryzieniu czy dopiero jak rumień się pojawił? Zdrowia życzę! W tym roku niezwykłe przebarwienia, mnie zaskoczyły w tym roku tawuły japońskie - nigdy nie były tak czerwone Twoje drzewka pięknie wyglądają!
Rumianka 09:25, 01 lis 2024

Wafel napisał(a)
Współczuję lodówkowej masakry... eM wiedział o ugryzieniu czy dopiero jak rumień się pojawił? Zdrowia życzę! W tym roku niezwykłe przebarwienia, mnie zaskoczyły w tym roku tawuły japońskie - nigdy nie były tak czerwone Twoje drzewka pięknie wyglądają!

Em jest zapalonym grzybiarzem i ukąsił go kleszcz, ale nie wiedział o tym, a zauważyłam rumień gdy wyszedł z kąpieli...pewnie rumień pojawił się później...i wówczas od razu na SOR...
Wafel 09:29, 01 lis 2024

Dobrze, że szybko zareagowaliście, to jeszcze raz zdrowia!
Rumianka 09:34, 01 lis 2024

Wafel napisał(a)
Dobrze, że szybko zareagowaliście, to jeszcze raz zdrowia!

Dziękuję...przekażę...