Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

sylwia_slomc... 16:11, 01 lis 2024

Rumianka napisał(a)

Namiastka Halloween na koszulce eMa... przestraszył mnie z nienacka...ale się ubawił...

Oooo dogadałby się z moimi chłopcami
anpi 19:42, 01 lis 2024

Ależ piękne te Twoje klony Elizko! I dąbek też Berberysy i perukowce super współgrają!
Przede mną też wymiana lodówki i pralki, jeszcze jakoś "się kałaczą" ale pralka po remoncie nie zawsze chce wirować, a lodówka też już była naprawiana więc tylko patrzeć jak coś padnie Mam nadzieję, że nie w taki brutalny sposób jak u Ciebie
Rumianka 14:37, 02 lis 2024

sylwia_slomczewska napisał(a)

Oooo dogadałby się z moimi chłopcami

Rumianka 14:43, 02 lis 2024

anpi napisał(a)
Ależ piękne te Twoje klony Elizko! I dąbek też Berberysy i perukowce super współgrają!
Przede mną też wymiana lodówki i pralki, jeszcze jakoś "się kałaczą" ale pralka po remoncie nie zawsze chce wirować, a lodówka też już była naprawiana więc tylko patrzeć jak coś padnie Mam nadzieję, że nie w taki brutalny sposób jak u Ciebie

Te klony poleciła mi Ewa z Pszczelarni...są naprawdę wyjątkowej urody, pażdziernik to ich najlepszy czas z tymi czerwonymi liśćmi, chociaż i latem mają fajne skórzaste błyszczące liście ciemno zielone...Perukowce nie przebarwiły się tej jesieni, nie wiem dlaczego...bo zawsze też były ogniste...

Ze sprzętem AGD jakaś plaga ostatnio, sporo ludzi ma ten sam problem, no jedynie nie taki cuchnący jak u mnie...właśnie czekam na przywóz nowej lodówki...
Zana 18:38, 02 lis 2024

Rumianka napisał(a)

Oooo a któż to mnie odwiedził? Witaj Zana...dzięki za zachwyty moją jesienią...muszę przyznać, że dawno nie byłam w Twoim wątku, a kiedyś zaglądałam tam regularnie...nie pamiętam jedynie, czy pisałam coś, czy tylko podglądałam anonimowo...nadrobię to...

edit..znalazłam swój wpis na str.8...czyli coś skrobnęłam, a może i więcej coś pisałam?

Wydaje mi się, że więcej. Ja u Ciebie też raczej cichym podglądaczem byłam. A teraz wróciłam na forum po dłuuugiej przerwie.
Zdrowia dla eMa życzę! Borelioza to dziadostwo, ale to pewnie wiesz.
Rumianka 14:20, 03 lis 2024

Zana napisał(a)

Wydaje mi się, że więcej. Ja u Ciebie też raczej cichym podglądaczem byłam. A teraz wróciłam na forum po dłuuugiej przerwie.
Zdrowia dla eMa życzę! Borelioza to dziadostwo, ale to pewnie wiesz.

Jak znajdę więcej czasu, to odświeżę sobie spacerek po Twoich włościach...pamiętam, że serwowałaś nam bardzo klimatyczne fotki...Emus dziękuję za życzenia zdrowia. Kuzynka zadzwoniła i powiedziała, że jej Em też ma stwierdzoną boreliozę, tyle, że zadawnioną...paskudztwo to jest.
Rumianka 14:27, 03 lis 2024

Trawy powiązałam...miskanty takie chudeusze po podziale

a rozplenice grubaski...

tawuła japońska teraz gwiazdorzy...na brzegu bukszpaniki, których jeszcze nie dopadła ćma...
Rumianka 14:33, 03 lis 2024

Margo2 15:30, 08 lis 2024

Ile masz kilometrów na działkę?
Czytam, że sezon zakończył sie nieciekawie.
Współczuję.
Chociaż w sumie to lepiej dla m., że ten rumień wyszedł, bo ile razy kleszcz ukąsi, a dowiadujesz się po latach, że jesteś chora.
Rumianka 18:15, 10 lis 2024

Margo2 napisał(a)
Ile masz kilometrów na działkę?
Czytam, że sezon zakończył sie nieciekawie.
Współczuję.
Chociaż w sumie to lepiej dla m., że ten rumień wyszedł, bo ile razy kleszcz ukąsi, a dowiadujesz się po latach, że jesteś chora.

Nie daleko jest działka, 20 km a skrótem 2 km bliżej...
Rumień już praktycznie mało widoczny, ale kuracja antybiotykowa trwa nadal i pewnie jeszcze potrwa...paskudztwo.