Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Rumianka 20:32, 15 lis 2024

GorAna napisał(a)
Blisko Twój ogród o każdej porze roku bajkowy☺️
Pełen kolorów i ciekawych zakątków ☺️
Ja mam też obrazek do oprawienia i jeszcze jeden w trakcie haftu, kiedy ja to ogarnę nie wiem ☺️ jak tyle ciekawych rzeczy mnie kusi☺️
Pozdrawiam ☺️

Dziekuję Anuś w imieniu ogrodu za miłe słowa...wyhaftowany obraz wlazł mi dosłownie w ręce, gdy zajrzałam do szafki, która jest jakoś rzadko używana...a on tam cichutko siedział... No to chyc z nim na ścianę.
Rumianka 20:36, 15 lis 2024

Wafel napisał(a)
Elisko, nie chce się z domu wyściubić nosa to przynajmniej w domu człowiek ogarnia wnętrza. Chyba z ciebie cierpliwy człowiek skoro się za haft bierzesz

Asiu, haft właśnie bardzo mnie wycisza, a jak się zacznie haftować to trudno się oderwać...teraz już nie haftuję, bo wzrok nie ten...starość nie radość, a młodość nie wieczność... Dla siebie haftów mam dosyć, obdarowałam też kilkoma obrazami najbliższych...no i wystarczy.
Alija 20:44, 15 lis 2024

Elisko, piękny obraz, miałam kiedyś ten wzór albo bardzo podobny. Niestety nie zabrałam się za niego, bo ja też kiedyś haftowałam, a teraz he, he, wzrok już nie pozwala.
Rumianka 20:51, 15 lis 2024

Alija napisał(a)
Elisko, piękny obraz, miałam kiedyś ten wzór albo bardzo podobny. Niestety nie zabrałam się za niego, bo ja też kiedyś haftowałam, a teraz he, he, wzrok już nie pozwala.

He, he...podobno ostrość wzroku najlepiej poprawić dwoma widelcami... nie próbowałam i Ty Alu tez nie próbuj...
Wafel 23:13, 15 lis 2024

Dobrze, że poczucie humoru się nie starzeje
Rumianka 18:22, 16 lis 2024

Oj i to bardzo dobrze, bo bez humoru jak żyć? Toż to się nie da...
Miskantowo 18:52, 16 lis 2024

Zajrzałam z rewizytą.
Cudowne jesienne barwy u Ciebie. Uroczy masz ogród.
Ta jesień dała popis, dawno świat nie był jesienią tak kolorowy.

Muszę koniecznie posadzić gdzieś klony,..

Wzrok już nie ten?
A od czego są udogodnienia?
Widziałam kiedyś takie szkło powiększające dla hafciarek. Wieszało się to na szyi.

Sama nie używam i czasami coś tam jeszcze wyhaftuję, pomimo tego że nie znam nikogo z tak dużą wadą wzroku jak moja…
ElzbietaFranka 21:44, 16 lis 2024

Rumianka napisał(a)
klony October Glory prześcigają się z kolorkami

te klony, to największa radość jesienna

Też u ciebie kolorowy zawrót głowy. Widzę klony San sensed, October glory lub Brendy Vine trudno rozpoznać jak liści nie widzę. Wszystkie u mnie są. Jednak nie długo trzymają się na drzewie. Jednak Dęby błotne w tych kolorach i utrzymania na drzewie to przymusy.
Dzisiaj u nas była nie zła pogoda słoneczko od godz 13 świeciło.
U nas bardzo sucho ostatni deszcz taki całodzienny to był w połowie września. Teraz tylko mży. Jeszcze tak suchych liści nie sprzątałam jak w tym roku.

Rumianka 12:50, 17 lis 2024

Miskantowo napisał(a)

Wzrok już nie ten?
A od czego są udogodnienia?
Widziałam kiedyś takie szkło powiększające dla hafciarek. Wieszało się to na szyi.

Ha, ha, ha... z wieszaniem na szyi to tylko kojarzy mi się szubienica....
Sadż klony, bo są piękne...
Rumianka 12:52, 17 lis 2024

ElzbietaFranka napisał(a)

Też u ciebie kolorowy zawrót głowy. Widzę klony San sensed, October glory lub Brendy Vine trudno rozpoznać jak liści nie widzę. Wszystkie u mnie są. Jednak nie długo trzymają się na drzewie. Jednak Dęby błotne w tych kolorach i utrzymania na drzewie to przymusy.
Dzisiaj u nas była nie zła pogoda słoneczko od godz 13 świeciło.
U nas bardzo sucho ostatni deszcz taki całodzienny to był w połowie września. Teraz tylko mży. Jeszcze tak suchych liści nie sprzątałam jak w tym roku.

Moje klony te czerwono wybarwione to October Glory, mam też bordowego Crimson Sentry i jesionolistne biało zielone...Pogoda była długo fajna, to i była okazja pocieszyć się kolorkami jesieni...