Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Dominika11 12:09, 22 lut 2016

Sylvana napisał(a)

Odebrałam i nie wiem co Ci odpowiedzieć, bo mnie zamurowało
no jak to co, że TAK ???!!!!
Sylvana 12:11, 22 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Kofana Ty masz ogród jedyny w swoim rodzaju i takim go stwarzaj dalej, nie musisz mieć tego co Wszyscy bo kto inny ma tego rodzaju staw i parkową część.
Ma pasować do Was do Waszego charakteru i upodobań i to , że będzie inny nie znaczy , że gorszy czy brzydszy powiedziałabym , że wręcz przeciwnie niepowtarzalny i wyjątkowy........takim go pozostaw nie zmieniaj mu charakteru

Wiem, że jest inny i chciałabym żeby tak zostało a tymczasem rabatki, które planuje zrobić coraz bardziej na papierze przypominają to co już widziałam.....bo za dużo oglądam a za mało myślę....O. zabiera mi za dużo czasu...a ja go nie mam.
Sylvana 12:12, 22 lut 2016

Kasya napisał(a)

taki bardziej optymistyczny
http://st.depositphotos.com/1000145/2724/i/950/depositphotos_27246081-ant-rolls-heavy-stone.jpg

"Błąd wczytywania strony" ?
Sylvana 12:13, 22 lut 2016

Dominika11 napisał(a)
no jak to co, że TAK ???!!!!

Odpiszę na pw.
Makao_J 12:13, 22 lut 2016

Kobieto jak to nie zaglądamy do Ciebie. My tylko czekamy aż dasz o sobie znać. Masz dużo więcej odwiedzających od tamtej zwady. Raptem dwie osoby zamilkły ale na pewno podglądają co się dzieje.

Ja myślę że Ty tylko straszysz nas tym odejściem
Makao_J 12:15, 22 lut 2016

Sylvana napisał(a)

"Błąd wczytywania strony" ?

U mnie się otworzyło. Tam jest mrówka z kulą ale mrówka ją pcha a nie odwrotnie
AsiaK_Z 12:16, 22 lut 2016

Sylwia, a ja się zastanawiałam co to jest w Twoim avatarku Ślepa jestem i tyle
A ogród? Kochana jest jedyny w swoim rodzaju! I choć 100 osób będzie doradzało, Ty masz z niego czerpać radość. Przy jego tworzeniu i pielęgnowaniu. Masz wspaniałe pomysły, lekką rękę do przelania pomysłu na papier. A jak potrzebujesz pomocy przy realizacji - zrobimy zlot u Ciebie i ogarniemy temat
Makao_J 12:17, 22 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Sylwia, a ja się zastanawiałam co to jest w Twoim avatarku Ślepa jestem i tyle
A ogród? Kochana jest jedyny w swoim rodzaju! I choć 100 osób będzie doradzało, Ty masz z niego czerpać radość. Przy jego tworzeniu i pielęgnowaniu. Masz wspaniałe pomysły, lekką rękę do przelania pomysłu na papier. A jak potrzebujesz pomocy przy realizacji - zrobimy zlot u Ciebie i ogarniemy temat

Ha i to jest dobry pomysł. Nie daleko Cię mam więc zlot jak najbardziej na tak u Ciebie Sylwia
Dominika11 12:20, 22 lut 2016

Zgadzam się z dziewczynami - Sylwia nie świruj tutaj - masz fajny ogród - a jak sie komus nie podoba to nie musi się udzielać.
Ogród musi przede wszystkim podobać się Tobie - to ty parzysz i będziesz patrzec na niego codziennie, on ma byc twoja duma i radością

mi sie podoba - jest inny niż wszystkie - tytuł dobrany rewelacyjnie, bo on jest kamienny, ale mi się podoba jest niepowtarzalny
Dominika11 12:21, 22 lut 2016

Makao_J napisał(a)

Ha i to jest dobry pomysł. Nie daleko Cię mam więc zlot jak najbardziej na tak u Ciebie Sylwia
dlaczego ja zawsze mam daleko