Podsumowując Wasze dyskusje kobietki, powiem tak:
Tworzymy ogrody dla siebie i swojej rodziny. Owszem kierujemy się tym co widzimy i nam się aktualnie podoba u innych, ale i tak realizacja będzie swoja własna wg potrzeb i możliwości.
Jestem na tym forum od prawie początku. Wiele było zmian, poglądów, trendów. i żeby być ze sobą w zgodzie,
co szczególnie podkreślam, nie proszę o rady w sprawie projektów rabat.
A widzę, że tu przede wszystkim liczy się na gotowce. Owszem można komuś doradzić, ale nie z wszystkich rad się korzysta.
Wybacz Sylvio, że akurat u Ciebie to piszę. Ciebie to nie dotyczy, Ty przyszłaś na forum z ukształtowanym ogrodem, jakimś zamysłem i dalej to ciągniesz po swojemu, nie bacząc na zachwyty i komentarze nie przychylne.
Jesteś sobą, i pewnie dlatego Ciebie denerwuje sztampa.
Tak jak i mnie.
I trzymaj się swego, jeżeli jesteś o tym przekonana. Każdy ogród inny niż nasz, jest piękny, ale wg gustu jego właściciela, A może właśnie dlatego.
Ja nie bywam w wielu ogrodach, a i u mnie bywa niewielu, ale coś za coś. Albo tylko forum, albo jeszcze inny świat. Poza netem jest na pewno ciekawiej i korzystniej. Zawarte tu przyjaźnie warto podtrzymywać, a przypadkowymi wpisami, raczej nie przejmować się zbytnio,
Dyskusji nie obserwowałam, ale czuję jakąś gorycz. Wyluzuj dziewczyno. Idzie wiosna.
Pozdrawiam wszystkich Twoich gości, a Ciebie ściskam z ogromną życzliwością.
Ogródek Hanusi - kolejny sezon * Ogródek Hanusi po zimie