Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Anda 14:26, 22 lut 2016

Hej, pozdrawiam Prosze nie zwieszac nosa na kwinte. Po zlych dniach przychodza tez dobre. Tego Ci zycze

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 14:28, 22 lut 2016

Sylvana napisał(a)

Avatarek to mrówka z kamieniem - analogicznie do sytuacji.

Dziękuje Asiu, zapraszam ale tylko na kawkę i ciasto...bo co do reszty to ja taka Zosia samosia jestem.

Kawa i ciacho? ja zawsze na tak Oj Ty silna Babeczko
Juzia 14:32, 22 lut 2016

kasja83 14:37, 22 lut 2016

Witaj.
Widzę, że zmieniłaś avatarek-ale jakoś tak trąca smutkiemGłowa do góry!Masz mnóstwo pracy za sobą, określony zarys ogrodu, niepowtarzalne elementy.Ja zajrzałaś do Ciebie właśnie dlatego, że zaintrygował mnie tytuł wątku, a cała reszta powaliła oryginalnością
Sylvana 14:39, 22 lut 2016

Kasya napisał(a)

nie prawda ze kazdy chce spektakularnych zmian, drobne tez sa doceniane
a poza tym uwazam ze mozna stworrzyc piekne widoki niekoniecznie kupujac drogie rosliny, najwazniejszy jest pomysl

Drogie rośliny....ha ha ....u mnie takich nie zobaczysz....za to pomysłów masa.....ale tylko w głowie....z widokami trochę słabiej.
Sylvana 14:45, 22 lut 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Sylvano, zajrzyj do mnie w sprawie spektakularnych zmian, rozweselisz się trochę.

Byłam....widziałam, pośmiałam się i odpisałam....dzięki
Sylvana 14:48, 22 lut 2016

lindsay80 napisał(a)
Sylwia, ja też mam 3 hebe, w zeszłym roku okrywałam i wszystko było ok, teraz o nich zapomniałam i zostały sobie tak samopas w największe mrozy, widze, że zbrązowiały trochę od środka, ciekawa jestem czy będzie to postępowac, jeśli tak to trudno, wiedziałam, że jest kłopot z ich zimowaniem.

I tak jednym zdaniem, do dyskusji z ostatnich stron - nic się nie przejmuj i rób tak jak Ci w duszy gra, może potrwa to kilka lat, ale z Twoim zmysłem artystycznym jestem pewna, że wyczarujesz "swój" przepiękny ogród.
Regularnie do Ciebie zaglądam, ale rzadko się udzielam, jak nie mam nic konkretnego do powiedzenia

Moje hebe ma zielone końcówki co oznacza, że żyje, ale co dalej?
Gałązki są brązowe ale miękkie....czy wszystko z nich opadnie, czy nabiorą koloru...sama jestem ciekawa...to jego pierwsza zima u mnie.

Dziękuję
Sylvana 14:48, 22 lut 2016

Anda napisał(a)
Hej, pozdrawiam Prosze nie zwieszac nosa na kwinte. Po zlych dniach przychodza tez dobre. Tego Ci zycze

Oby oby ..... dziękuję
Sylvana 14:51, 22 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Kawa i ciacho? ja zawsze na tak Oj Ty silna Babeczko

Taki ze mnie mięśniak.....tylko jak Gołota psycha słaba (jednodniowa słabostka mam nadzieję).
Jak się zrobi cieplej to powrócę do tematu ciacha, na razie jest ble i nawet nad staw nie można zejść bo jest bagienko.
Sylvana 14:52, 22 lut 2016

Juzia napisał(a)

I dla Ciebie +