Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

AsiaK_Z 09:39, 13 wrz 2016

Faktycznie może eMuś potrzebuje terapii grupowej nie ma sprawy przyjedziemy Miejsca w ogrodzie dużo, to może przyjechać pół Ogrodowiska
Sylwia, tylko jedno słowo, zrobie se kanapki na podróż, wsiadam w pociąg lub samochód 3 godziny i jestem u Ciebie
sylwia_slomc... 09:44, 13 wrz 2016

Ania dobrze radzi
Makao_J 11:16, 13 wrz 2016

Bardziej chodziło mi o to aby on do jakiegoś ogrodu się przejechał lub na wystawę. I zobaczył jakie cuda można wykombinować. Jeśli uda się że znajdzie coś co on sam może zrobić to będzie już dobrze.

Gdybyśmy tak wszyscy wparowali na pogaduchy do Sylwi to bardziej by się zniechęcił niż przekonał że to ma sens. Samo gadanie o tym nic nie da. On musiałby to wszystko zobaczyć na własne oczy. Tu potrzeba bardziej obmyślanego planu.

Od Sylwi zależy jaki chytry plan sobie wykombinuje.

Może udać że potrzebuje pomocy w przewiezieniu czegoś i go wyciągnąć. Może powiedzieć że chce z nim pospacerować i pooglądać. Spędzić z nim miło czas. Tylko wcześniej wybrać ogród do jakiego pojadą.

Sylwia mieszka w Wawie a tam w okolicy jest mnóstwo ogrodów z forum do którego może pojechać.

Faceci to mimo wszystko wzrokowcy. Jak czegoś nie zobaczą to nic z naszych kobiecych wysiłków nie będzie.
Iwk4 15:21, 13 wrz 2016

Sylwuniu, dół puścił?
Ania ma rację.
Głowa do góry.

Sylwia, tak sobie myślę już jakiś czas... Pokaż jedną rabatę, kawałek czegoś nad czym razem popracujemy. Głośne myślenie pomaga...
I byś coś już skończyła... przed zimą.

sylwia_slomc... 13:29, 14 wrz 2016

Makao_J napisał(a)
Bardziej chodziło mi o to aby on do jakiegoś ogrodu się przejechał lub na wystawę. I zobaczył jakie cuda można wykombinować. Jeśli uda się że znajdzie coś co on sam może zrobić to będzie już dobrze.

Gdybyśmy tak wszyscy wparowali na pogaduchy do Sylwi to bardziej by się zniechęcił niż przekonał że to ma sens. Samo gadanie o tym nic nie da. On musiałby to wszystko zobaczyć na własne oczy. Tu potrzeba bardziej obmyślanego planu.

Od Sylwi zależy jaki chytry plan sobie wykombinuje.

Może udać że potrzebuje pomocy w przewiezieniu czegoś i go wyciągnąć. Może powiedzieć że chce z nim pospacerować i pooglądać. Spędzić z nim miło czas. Tylko wcześniej wybrać ogród do jakiego pojadą.

Sylwia mieszka w Wawie a tam w okolicy jest mnóstwo ogrodów z forum do którego może pojechać.

Faceci to mimo wszystko wzrokowcy. Jak czegoś nie zobaczą to nic z naszych kobiecych wysiłków nie będzie.

Dokładnie o to chodzi
AsiaK_Z 20:15, 17 wrz 2016

Hej Mróweczko lepiej już? Buzioleeee
Dominika11 07:36, 19 wrz 2016

Sylvana napisał(a)
U wszystkich hortki...a oto moje jeszcze nie przesadzone....

Silver Dollar

Phantom

cuuuuuuudddddddniiiiiiiiieeeee
tulucy 07:47, 19 wrz 2016

mój m też marudny ... i to nie chodzi wcale o rozgrzebane grządki... chodzi o czas, który można poświęcić "domowi", czyli poskakać koło m, a który poświęcamy na to, żeby mieć czarne paznokcie, bolące plecy i zadowolenie z tego, co robimy

Bo ładnie to oni by chcieli mieć, ale tak, żeby było już, pstryk pstryk i gotowe.

Mój narzeka, nie że grzebię i zmieniam, ale że "dzieci nieumyte i głodne" , niedopieszczony jest

A faktycznie Ania bardzo mądrze prawi, po wizycie w Hortulusie mniej gadania się zrobiło...
I też jak przechodnie zaglądają i zagadują, to też pomaga, bo dumny jak paw, że "to żona tak tu zmienia"
kamila66 08:34, 19 wrz 2016

Sylwia ale masz hortensje! W depresje popadnę, że Wam tak pięknie rosną. Kadry oczywiście mistrzowskie
Dominika11 09:32, 19 wrz 2016

Gratki Sylwuś na 300