Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Kasya 21:11, 15 paź 2016

no wlasnie, wlascicielka porzucila swoj ogrodek....ale widzialam ja dzisiaj w innym ogrodku
Sylvana 01:09, 16 paź 2016

Jestem, żyję
Segregowałam zdjęcia i trochę tego jest więc się zeszło
Na posty postaram się odpowiedzieć juter, a dziś zostawiam ślad w podziękowaniu, że jesteście.

Takie moje antydepresanty....

Sylvana 01:14, 16 paź 2016

A to nie moje ale.......tak mam za płotem.

Rumianka 15:54, 16 paź 2016

Wszelkie depresje odłóż w odstawkę...nie warto poświęcać im uwagi, gdy teraźniejszość jest taka ciekawa...Głowa do góry...Czekamy na więcej fotek...
Iwk4 15:59, 16 paź 2016

Dobrze, że fotki zostawiłaś. Mogłam się nacieszyć. Cudne robisz
Sylvana 16:04, 16 paź 2016

Komputer zajęty, piszę z telefonu, więc fotki dopiero wieczorem pewnie.....nie cierpię pisać w telefonie, zwłaszcza jak poprawia moje "błędy"
Anda 16:06, 16 paź 2016

Ty to masz piekne widoki... sama natura
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kasya 16:06, 16 paź 2016

Sylvana napisał(a)
A to nie moje ale.......tak mam za płotem.

ale fotka twoja...magiczna
Sylvana 23:09, 16 paź 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

No to mam nadzieję , że tego doła do rana zakopiesz, powiesz eMowi, że jak mu tak dobrze mówić to może zacznie też coś robić, że jak chce mieć szybciej ładnie to niech pomoże czasem, a nie tylko gada.....bo gadać to każdy potrafi, a jak by Mu chwasty do pasa całą działkę zarosły to pewnie zadowolony by nie był. Nie docenia perły jaka mu w ręce wpadła
Coś mi się widzi , że dobrze by Mu zrobiło jak by się z tobą wybrał na takie kameralne spotkanie Ogrodowiczan z małżonkami, większość wraca odmieniona
Znam kilku co wrócili
Głowa do góry i walcz dla Siebie.....i dla Nas bo uwielbiamy Kamienny z jeziorem!!!!!!!!

Dół był, jest i będzie jeszcze dłuuugo chyba, nie przez porę roku, ogródek (chociaż ten też się przykłada), ale przez sprawy prywatne, których to nie będę publicznie roztrząsać, a przy tym zanudzać - każdy ma swoje problemy.

M ma w nosie czy chwasty będą czy nie - ostatnio powiedział, że wyasfaltuje ten cho...ny ogródek.
Na zmianę podejścia nie mam co liczyć.

Trochę walczę, ale to nie są jakieś dla Was dostrzegalne zmiany, więc i chwalić nie mam się czym - bo ile można wałkować to samo?
Sylvana 23:13, 16 paź 2016

Zana napisał(a)

Mój też marudzi jak ryję, też słyszę, że przecież była trawa i było dobrze a teraz rozryte, nieskonczone i tak w kółko! Chociaż ostatnio jak uporządkowałam kącik na wprost tarasu to wydusił z siebie, że nareszcie jakoś przyzwoicie to wygląda. Oni nie mają wyobraźni i zobaczysz, kiedyś usłyszysz, że miałaś rację (choć nie wykluczam, że wyduszenie z siebie takich słów długo może trwać)

Już się powoli godzę z Tym, że ta chwila u mnie nie nastąpi - podchodzę do tego teraz inaczej - chciałabym żeby mnie się wreszcie podobało.

Ale Ty i tak pewnie tego nie przeczytasz, bo teraz pewnie wertujesz jakieś forum wnętrzarskie......a widzisz zaglądam do Ciebie - skrycie