Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Sylvana 15:38, 02 sty 2017

Iwk4 napisał(a)
Ha, ha
Super historia

Fajnie Iwonko, że zaglądasz
Sylvana 15:47, 02 sty 2017

Marga napisał(a)

U mnie hiacynt wylazł i pokazał różowe pąki, ale nie wytrzymał nocnego mrozu i zmarzł.
Sylwio, podziwiam Cię za to, że masz tyle siły żeby wszystkie przygotowania ogarniać samej. Naprawdę. Ja w tym roku bardzo lekko podeszłam do obowiązków pani domu. Nie wyrabiałam się na zakrętach. Miałam zresztą wyrzuty sumienia, że moja uwaga jest zbyt pochłonięta wykańczaniem domu, a tak mało czasu poświeciłam ostatnio dzieciom. Żarcia zrobiłam o połowę mniej, dzieciaki zabrałam na całodniowe narty, a i sama odpoczęłam i odprężyłam się psychicznie. Jakoś nie żałuję, że potraw było mniej...najważniejsze, że dzieci były szczęśliwe...już nie nudzę.

Kochana, pomyślności i szczęścia w 2017 roku Ci życzę!

Dziś przykryłam co się dało, chociaż już co nie co wiosnę poczuło i nie wiem jak zimę przetrzyma.
Bawię się w takie przygotowania już od kilku lat więc nie jest tak jak za pierwszym razem - przerażenie w oczach i pot na czole. Teraz jakoś już to ogarniam.
Zniknęłaś na długo, ale wykańczanie domu może wykończyć - usprawiedliwienie przyjęte
Moje dziecię też pewnie by narty wolało niż pełny stół, więc nie miej do siebie żadnych zarzutów....super pomysł.
Przychodź czasem "ponudzić" będę bardzo uszczęśliwiona.

Życzę Ci również wszystkiego dobrego, więcej relaksu i dobrego humoru w Nowym Roku, ściskam mocno
Sylvana 15:50, 02 sty 2017

Dominika11 napisał(a)
Sylwiu życzę Ci Wszystkiego Najlepszego, ukończenia choć po części ogrodu i dalej tak przepieknych projektów

Dziękuję Dominiko....chciałabym, chciała....
Tobie życzę aby jak najprędzej powstał ogród Twoich marzeń, abyś mogła rano z kawką na tarasie, rozpoczynać nowy wspaniały dzień
Sylvana 15:52, 02 sty 2017

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
Wszystkiego Naj,Naj,Naj w Nowym Roku

Dziękuję Miłko....i odwzajemniam życzenia pomyślności w Nowym Roku oraz życzę Ci coraz piękniejszego ogrodu, w którym spędzisz niezapomniane chwile.
kasja83 07:43, 05 sty 2017

Sylvana napisał(a)

Jak byłam w szpitalu to mój jadł prosto z garnka, bo nie było już ani jednego czystego naczynia to było kiedy mieszkaliśmy tylko we dwoje

haha-miło powspominaćMój kiedyś mył kubek-jak już nie było wolnego, żeby zrobić kawę

Sylwiu wszystkiego dobrego życzę!Energii nie mniejszej, pomysłów nie mniej
Sylvana 20:20, 05 sty 2017

Dzięki Kasiu za życzenia i również życzę pomyślności w Nowym Roku.
Sylvana 20:27, 05 sty 2017

Przywiało do mnie trochę bieli, ale na razie nie tyle żeby bałwana lepić, co najwyżej wojna na śnieżki może być.

Roślinki okryte....część dostała agro, a część gałązki świerkowe, na laurowiśnie nie wystarczyło i musiałam się ratować tekturą i workami ...może się uda, bo mrozisko dziś szczypało w nos.
Wyszłam na chwilę z aparatem, bo słoneczko świeciło i tak wyglądało to co się nie schowało - czyli głównie zimozielone.

Agania 17:06, 07 sty 2017

Mało śnieżku dużo mrozu, śliczne foty....a wyzwanie na śnieżki podjęłam...uważaj leci śnieżka...pac

A gdzie foty z łyżwowania?
Sylvana 17:14, 07 sty 2017

Brak zgody na ujawnianie tożsamości....cenzura
jolanka 17:16, 07 sty 2017

Sylwia, ja tylko przez szybę zdjęcia robilam bo nosa nie chcialo mi się wystawiać