Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Sylvana 19:19, 01 sty 2017

tulucy napisał(a)
Ano! Mój też jak musi to i schabowe zrobi
Ale skoro nie musi...

Na święta zawsze mi doradza, żebym tyle nie robiła, wystarczy mniej... Ale moja ambicja mi nie odpuszcza więc robię więcej... A on robi zakupy i też, jak trzeba, ogarnia dzieci...

Mój też się zajmuje zazwyczaj zakupami i w tym jest nieoceniony..... i nie wiem czemu zajmuje mu to połowę czasu mniej niż mnie
I jest super tatą.....bardzo mi to pomaga.

Sylvana 19:23, 01 sty 2017

Kasya napisał(a)
a ja jestem pewna ze moj jakby mial sam zrobic jedzenie to jadłby tylko orzeszki i popijal colą...

Jak byłam w szpitalu to mój jadł prosto z garnka, bo nie było już ani jednego czystego naczynia to było kiedy mieszkaliśmy tylko we dwoje
Rumianka 20:06, 01 sty 2017

Sylvana napisał(a)

Jak byłam w szpitalu to mój jadł prosto z garnka, bo nie było już ani jednego czystego naczynia to było kiedy mieszkaliśmy tylko we dwoje

Ha, ha, przypomniała mi się sytuacja z życia szwagierki, gdy po zamążpójściu okazało się, że jej mąż to narwaniec i choleryk...w czasie awantury tłukł talerze, a szwagierka przerażona ratowała ostatnie sztuki...a na to jej teściowa zareagowała słowami..."nie ratuj, tylko tłucz razem z nim, a jutro kupicie nowe...". Nazajutrz, on zdziwiony, że ma jeść z garnka...a ona powiedziała, że do dyspozycji ma jedynie psią miskę...Już nigdy więcej talerzy, nie tłukł...
Agania 20:17, 01 sty 2017

A ja Ci życzę luziku w tym codziennym bigosiku...w Nowym Roczku
Sylvana 20:19, 01 sty 2017

Ha ha ha....fajna historyjka.
Wyobrażam sobie tą zdziwioną minę nazajutrz
Sylvana 20:21, 01 sty 2017

Agania napisał(a)
A ja Ci życzę luziu w tym bigosiku...w Nowym Roczku

Dziękuję Aganiu, mam nadzieję, że się spełni
Agania 20:23, 01 sty 2017

Każda sytuacja, ma swoje plusy
Sylvana 20:25, 01 sty 2017

Tak mówi optymistka...ale czy ja nią jestem....pomimo wszystko chyba jeszcze tak
AsiaK_Z 20:33, 01 sty 2017

Rumianka napisał(a)

Ha, ha, przypomniała mi się sytuacja z życia szwagierki, gdy po zamążpójściu okazało się, że jej mąż to narwaniec i choleryk...w czasie awantury tłukł talerze, a szwagierka przerażona ratowała ostatnie sztuki...a na to jej teściowa zareagowała słowami..."nie ratuj, tylko tłucz razem z nim, a jutro kupicie nowe...". Nazajutrz, on zdziwiony, że ma jeść z garnka...a ona powiedziała, że do dyspozycji ma jedynie psią miskę...Już nigdy więcej talerzy, nie tłukł...

Kurka, a ja mam talerze, które jak na złość nie chcą się stłuc. Mus awanturę zrobić? hahahaaaaaa
Sylvana 20:34, 01 sty 2017

To musisz kupić kota i psa i zamknąć razem w kuchni