Aga, od poniedziałku idę walczyć z Mordorem, muszę się ubrać, kalosze i długi rękaw. Lipiec to czas gdy chcę już mieć wstępnie wytyczone miejsca na rabaty, w sierpniu założyłam że będę robić obramowania. Truskawki jak możesz w sierpniu, ale możesz też w innym terminie, choćby w przyszłym tygodniu.. przeczekają u mnie.
A blog kiedyś trafiłam i nawet chyba przesłałam też link do Pszczółki
Piękny warzywnik, u siebie masz pole do popisu bo przeznaczyłaś sporo miejsca na niego. U mnie to będzie w skali mikro Muszę dodatkowo wyciąć starą śliwę, by było więcej słońca
Ja zawsze sadzę na początku września, umówmy się, że prześlę po 15 sierpnia . Jak chcesz wcześniej, bez problemu. Będę wyczekiwać relacji z walki w Mordorze. Od razu przypomina mi się jesień 2014 i nasze początki w warzywnym. Łatwo nie było.
Ja zawsze sadzę na początku września, umówmy się, że prześlę po 15 sierpnia . Jak chcesz wcześniej, bez problemu. Będę wyczekiwać relacji z walki w Mordorze. Od razu przypomina mi się jesień 2014 i nasze początki w warzywnym. Łatwo nie było.