Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Księżycowy...

Księżycowy...

AgataP 20:52, 28 cze 2016

Pięknie, co raz piękniej , a wycieczki takie też lubię, zwłaszcza jak z czymś wracam
Wendy79 22:47, 28 cze 2016

AgataP napisał(a)
Pięknie, co raz piękniej , a wycieczki takie też lubię, zwłaszcza jak z czymś wracam

Tak, tak, do gara już nie mam co włożyć, ale zielsko muszę nabyć. Trzeba się leczyć z tej choroby
AgataP 09:52, 29 cze 2016

Wendy79 napisał(a)

Tak, tak, do gara już nie mam co włożyć, ale zielsko muszę nabyć. Trzeba się leczyć z tej choroby

jak to nie masz co... idziesz do warzywnika i wszystko się do Ciebie uśmiecha
bleebla 13:52, 29 cze 2016

Ha. Przeczytałam cały wątek. Prace idą Wam szybko. Co nowe zdjęcie, to oczy miałam coraz szersze. Nie przypuszczałam, że tyle moża zrobić w tak krótkim czasie
Podoba mi się, że robisz proste linie rabat. Takie lubie Twój ogród to kolejny przykład na to, że romantyczne ogrody wcale nie muszą być pofalowane

Warzywniak pirwsza klasa! Pisałaś na którejś stronie, że nieogrodowiskowy, bo bez skrzyń. Przecież to nieważne. Ważne, że zadbany i że serce w niego wkładasz.

Buziole
Wendy79 18:33, 29 cze 2016

AgataP napisał(a)

jak to nie masz co... idziesz do warzywnika i wszystko się do Ciebie uśmiecha

Tak, całe szczęście coraz więcej, bo i ogórki się pojawiły i cukinie z kabaczkami. Czekam z utęsknieniem na szparagówkę.
Przyznam się, że niestety u mnie mięsko musi być, nie umiem długo bez(a szkoda)...
Wendy79 18:39, 29 cze 2016

bleebla napisał(a)
Ha. Przeczytałam cały wątek. Prace idą Wam szybko. Co nowe zdjęcie, to oczy miałam coraz szersze. Nie przypuszczałam, że tyle moża zrobić w tak krótkim czasie
Podoba mi się, że robisz proste linie rabat. Takie lubie Twój ogród to kolejny przykład na to, że romantyczne ogrody wcale nie muszą być pofalowane

Warzywniak pirwsza klasa! Pisałaś na którejś stronie, że nieogrodowiskowy, bo bez skrzyń. Przecież to nieważne. Ważne, że zadbany i że serce w niego wkładasz.

Buziole

Bardzo dziękuję za tyle miłych słów. Miód na moje serce, bo ciągle mam wrażenie, że nic mi nie idzie. Lubię do Ciebie zaglądać i cieszę się, że i Ty zajrzałaś.
Wendy79 19:00, 29 cze 2016

Rabaty "przywejściowe" uznajemy za skończone. M. rozsypał wczoraj korę i nie mógł się napatrzyć. Westchnął i stwierdził, że w końcu koniec (naiwny ). Teraz tylko czekać, aż się wszystko rozrośnie... A następnie zmieniać zmieniać zmieniać...

Efffa 22:28, 29 cze 2016

Agnieszko pięknie Ci to wszystko wyszło, uśmiałam sie z 3 zdania, hihih, mój już nie jest naiwny, wie czym każde posadzenie sie kończy, hihi
Zagajanka 23:26, 29 cze 2016

Wendy79 napisał(a)
Rabaty "przywejściowe" uznajemy za skończone. M. rozsypał wczoraj korę i nie mógł się napatrzyć. Westchnął i stwierdził, że w końcu koniec (naiwny ). Teraz tylko czekać, aż się wszystko rozrośnie... A następnie zmieniać zmieniać zmieniać...

oplulam ze smiechu tablet
Ilez w tym zyciowej prawdy! Moj M tez ciagle sie ludzi, ze moze to tym razem juz ostatnia roza czy trawka
AgataP 15:34, 30 cze 2016

U mnie nie ma całe szczęście w tym temacie dyskusji - ogród jest mój.
Nie wnika w moje zakupy, grzecznie rozładowuje kolejne worki kompostu, a w tym roku jak nic już ze 150szt poszło, nie mówiąc o korze Podziwia moją pracę, ale nie ingeruje i chwała mu za to. A wiecznym przesadzaniem już się nie dziwi, jak nie odbieram telefonu to znaczy że znowu coś robię pod płotem