Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Księżycowy...

Księżycowy...

Wendy79 11:33, 23 lip 2016

AgataP napisał(a)

Aga gdybym miała możliwości to dom wyglądałby inaczej, i działka miałaby kilka hektarów Ale doceniam to co jest, u mnie kolory bielonego drewna, szarości i czerń Wyjątek to pokoje dzieci
Wiesz że zastanawiam się nad ogrodzeniem drewnianym podjazdu? Mam temat do obmyślań na zimę
Poza tym ślicznie masz, już teraz

Myślę, że ogrodzenie drewniane, to może być dobry pomysł. Podglądałam twoje inspiracje na pintereście, więc wiem co mówię
Miła jesteś, ale do śliczności to bardzo daleko
Wendy79 20:03, 23 lip 2016

Miarka się przebrała, najpierw przetrzebiły ogród u sąsiada, a teraz dobierają się do moich drzewek owocowych i po raz kolejny obżarły mi róże. Ogrodzenie z przodu za tydzień lub dwa, więc zbudowaliśmy zasieki. Może coś pomogą... Wyjście na ogród przez taras...

AgataP 21:33, 23 lip 2016

Wendy79 napisał(a)

Myślę, że ogrodzenie drewniane, to może być dobry pomysł. Podglądałam twoje inspiracje na pintereście, więc wiem co mówię
Miła jesteś, ale do śliczności to bardzo daleko

Myślę o ogrodzeniu które sami wykonamy.
Będę myśleć zimą. Powoli urabiam grunt u męża
Gardener27 23:04, 23 lip 2016

Witam serdecznie Przyszedłem z rewizytą
Bardzo fajny domek macie na działce Nie za duży, nie za mały lecz w sam raz Ogród wokół niego dopiero się tworzy i trzymam mocno za niego kciuki
Warzywnik skradł moje serce oczywiście najbardziej Podoba mi się ten płotek z pergolą przez którą się wchodzi do środka Dorodne warzywa przepleciona z kwiatami, jak ja to lubię
Wendy79 07:53, 24 lip 2016

Komu w drogę temu czas... Kierunek Radliniec i Rosarium...
AgataP 10:48, 24 lip 2016

Wendy79 napisał(a)
Komu w drogę temu czas... Kierunek Radliniec i Rosarium...

Oj czuję że nie wrócisz z pustymi rękoma
AgataP 10:49, 24 lip 2016

Aga napisz mi proszę czy maliny jesienne będą potrzebowały podpór, czy dają radę same trzymać pion ?
Wendy79 17:28, 24 lip 2016

AgataP napisał(a)
Aga napisz mi proszę czy maliny jesienne będą potrzebowały podpór, czy dają radę same trzymać pion ?

Moje trzymają pion i o ile pamiętam, u mojej babci też.
Warmia 18:07, 24 lip 2016

Przyszłam z rewizytą.
Bardzo mi się podoba warzywnik, a w szczególności wejście do niego. Takie samo zamierzam zrobić u siebie jak tylko przeniosę warzywnik w miejsce docelowe.
Macie dużo miejsca do zagospodarowania, więc trzymam kciuki i będę kibicować.
Wendy79 18:14, 24 lip 2016

Niedziela w Rosarium. Różane pola, przemili ludzie i to na co zwróciłam uwagę przepiękne stare domy we wsi. Wszystkie z cegły, do tego drewniane okiennice z serduszkiem. Szkoda, że nie zrobiłam zdjęć