Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Księżycowy...

Księżycowy...

Wendy79 15:07, 22 lip 2016

Dziękuję Wam Kobietki, w takim razie zostaję przy Limce na wjeździe. Z hakone spróbuję wsadzić te co zakupiłam i zobaczę. Jak dadzą radę, dokupię resztę, jak nie, pomyślę o czymś innym.
Wendy79 20:41, 22 lip 2016

Warzywny wieczorową letnią porą...

Wendy79 20:50, 22 lip 2016

Makusia 22:27, 22 lip 2016

Bardzo zgrabnie wyglądają te szarości przy warzywniku!
kamila66 22:35, 22 lip 2016

Wendy79 napisał(a)
Warzywny wieczorową letnią porą...

Lubię to!
Warzywka eko to jest to. Od wczoraj mój eM, docenia także porzeczki, jak zboczył cenę w biedronie 3,99 za 250g 16,00 zł za kg. U nas ostatnio na topie bo wcinamy mufiny z porzeczkami
Wendy79 22:39, 22 lip 2016

Makusia napisał(a)
Bardzo zgrabnie wyglądają te szarości przy warzywniku!

Trochę bałam się bieli, ale lubimy szarość, jak widać ... Może kiedyś dorobię się białych okiennic, takich do ozdoby...

Zresztą w środku nie inaczej (zdjęcia robione zaraz po przeprowadzce, wzruszyłam się)

kaz742011 22:48, 22 lip 2016

Ja też kocham biel i szarości dlatego w tych kolorach mam wnętrza. Na zewnątrz niestety musiałam dostosować się do wytycznych konserwatora zabytków bo mam w okolicy zabytkowy kościół. Gdyby nie to to na pewno byłaby biel, szarość i drewno.
Kuba 05:55, 23 lip 2016

to musi być wspaniałe mieć wyjście z sypialni prosto do ogrodu- pięknie mieszkasz
zauroczył mnie kolor Twoich jeżówek- czy to odmianowe?
Wendy79 08:24, 23 lip 2016

Kuba napisał(a)
to musi być wspaniałe mieć wyjście z sypialni prosto do ogrodu- pięknie mieszkasz
zauroczył mnie kolor Twoich jeżówek- czy to odmianowe?

Spać nie możesz chyba czy do pracy?

Jeżówki kupione przez przypadek w tamtym roku, jeszcze przed Ogrodowiskiem. Też myślałam, że zwyczajne, a tu takie zaskoczenie

Gdybym miała budować dom jeszcze raz, a kto wie kto wie, to zmieniłabym kilka rzeczy, w tym więcej wyjść do ogrodu np.z kuchni i wtedy warzywny i ziołowy tuż za rogiem.
AgataP 11:20, 23 lip 2016

Wendy79 napisał(a)

Spać nie możesz chyba czy do pracy?

Jeżówki kupione przez przypadek w tamtym roku, jeszcze przed Ogrodowiskiem. Też myślałam, że zwyczajne, a tu takie zaskoczenie

Gdybym miała budować dom jeszcze raz, a kto wie kto wie, to zmieniłabym kilka rzeczy, w tym więcej wyjść do ogrodu np.z kuchni i wtedy warzywny i ziołowy tuż za rogiem.

Aga gdybym miała możliwości to dom wyglądałby inaczej, i działka miałaby kilka hektarów Ale doceniam to co jest, u mnie kolory bielonego drewna, szarości i czerń Wyjątek to pokoje dzieci
Wiesz że zastanawiam się nad ogrodzeniem drewnianym podjazdu? Mam temat do obmyślań na zimę
Poza tym ślicznie masz, już teraz