Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu- to tam- łopatkę mam !

To tu- to tam- łopatkę mam !

Wendy79 16:34, 28 sie 2019

Haniu, ależ mi się dzisiaj historia trafiła. W drodze do Marty "Finki" odkryłam po drodze Twoje miejsce na ziemi. Kiedy zobaczyłam charakterystyczny dom blisko Ciebie, coś mnie tknęło, odwracam się, a tam Twój dom, no i "wieża wartownicza". Teraz żałuję, że nie skłoniłam eMa do zawrócenia, chociaż bym sobie przedpłocie obejrzała i piękną wjazdową.
Gruszka_na_w... 21:02, 28 sie 2019

Wendy79 napisał(a)
Haniu, ależ mi się dzisiaj historia trafiła. W drodze do Marty "Finki" odkryłam po drodze Twoje miejsce na ziemi. Kiedy zobaczyłam charakterystyczny dom blisko Ciebie, coś mnie tknęło, odwracam się, a tam Twój dom, no i "wieża wartownicza". Teraz żałuję, że nie skłoniłam eMa do zawrócenia, chociaż bym sobie przedpłocie obejrzała i piękną wjazdową.

To rzeczywiście niesamowity splot okoliczności.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
kwartet 21:08, 28 sie 2019

Hania ty mnie nie bij, że ja tak znaku życia nie daję ale cichcem zachodzę dla ukojenia duszy i wszystko mi się podoba dosłownie wszystko.
Margerytka40 21:10, 28 sie 2019

Haniu pokażesz amsonię? Jak ona teraz wygląda?
Gruszka_na_w... 22:13, 28 sie 2019

Margerytka40 napisał(a)
Haniu pokażesz amsonię? Jak ona teraz wygląda?

Liście się jej przebarwiają, ale wciąż zdobią. Na zdjęciu to te seledynowe.

W październiku też wyglądają dobrze.

Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Gruszka_na_w... 22:14, 28 sie 2019

kwartet napisał(a)
Hania ty mnie nie bij, że ja tak znaku życia nie daję ale cichcem zachodzę dla ukojenia duszy i wszystko mi się podoba dosłownie wszystko.

Kwarteciku, dobrze, że już osiadłaś na stałym lądzie. Brakowało nam Ciebie.
Kawa 13:34, 29 sie 2019

Haniu kochana ty masz u siebie derenie? masz chyba
czy one nadadza się do półcienia?
Makusia 14:00, 29 sie 2019

HAniu niezmiennie zadziwia mnie Twój ogród- niby go znam, a tu nagle taki kadr, że wydaje mi się, że nigdy nie widziałam wcześniej tej części.
Zacne miałaś odwiedziny
Gruszka_na_w... 17:49, 29 sie 2019

Kawa napisał(a)
Haniu kochana ty masz u siebie derenie? masz chyba
czy one nadadza się do półcienia?

Spokojnie dadzą radę. To przecież zwykłe krzewy.
Gruszka_na_w... 17:51, 29 sie 2019

Makusia napisał(a)
HAniu niezmiennie zadziwia mnie Twój ogród- niby go znam, a tu nagle taki kadr, że wydaje mi się, że nigdy nie widziałam wcześniej tej części.
Zacne miałaś odwiedziny

Wszelki duch....! A ja wciąż jestem pogrążona w nieutulonej tęsknocie za Twoją obecnością na forum. Ogród dorósł. Sama jestem tym faktem zdziwiona.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies