Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 16:11, 16 sie 2017

ren133 napisał(a)

Podziwiam, że chce Ci sie działać w taką pogodę

Tylko od rana, potem obiad dla szkodnikow trzeba zrobic. Wczoraj byli grzeczni wszyscy to upieklam im jeszcze bulki z makiem. Musialam czyms zająć myśli...
Monka 18:21, 16 sie 2017

AgataP napisał(a)

Tylko od rana, potem obiad dla szkodnikow trzeba zrobic. Wczoraj byli grzeczni wszyscy to upieklam im jeszcze bulki z makiem. Musialam czyms zająć myśli...

Wydaje mi się, że nie Ty jedna musiałaś czymś zająć myśli wczoraj
AnnaCh 20:40, 16 sie 2017

Monka napisał(a)
Wydaje mi się, że nie Ty jedna musiałaś czymś zająć myśli wczoraj
Ja z tego wszystkiego poszłam wczoraj pielić, w święto, rzadko mi się zdarza, ale wczoraj musiałam... Fotki też porobiłam, robiłam wszystko, żeby nie myśleć...
Kasya 20:45, 16 sie 2017

AgataP napisał(a)
Rozchodniki - nadchodzi ich czas, już niedługo przekonam się czy to był dobry pomysł z tą rabatą.

W tle rabata też ma posadzone derenie - to White Gold, listki variegaty, gałązki Flaviramea - piękne oliwkowe. Liczę, że ładnie będą wyglądać na tle świerków.

Końcówka rabaty - wciąż hortki VF nie posadzone.

rozchodniki to zawsze dobry pomysl
szarobrodka masz w hortkach ?
Gruszka_na_w... 21:05, 16 sie 2017

Obejrzałam wszystkie nowinki ogrodowe. Jesienna rabata ma potencjał.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
kasja83 08:04, 17 sie 2017

Agatka pięknie...Różnica poziomów wygląda w dechę. A co Wy tu takie nosy na kwintę pozwieszane?
Makusia 08:09, 17 sie 2017

AgataP napisał(a)
Tulipanowiec, po przymrozkach w maju zmarzł cały, ale wziął się do roboty i odbił niesamowicie. Liście ma wielkości rabarbaru

Piękniutki Twój tulipanowiec- mój trzeci rok próbuje pogodzić się z faktem, że nie ma szansy na lepszą miejscówkę, niż u mnie. Przechodzi okres buntu- kaprysi, złapał grzyba- jednym słowem- foch
AgataP 09:33, 17 sie 2017

AnnaCh napisał(a)
Ja z tego wszystkiego poszłam wczoraj pielić, w święto, rzadko mi się zdarza, ale wczoraj musiałam... Fotki też porobiłam, robiłam wszystko, żeby nie myśleć...

Ania piękny avatar, wczoraj zrobiłam tatrę z cukinią z Twojego przepisu.
Muszę więcej ciasta robić, bo na moją foremkę to nie sięgnęło mi rancika... ale tak to pycha... nawet mąż wciągnął wczoraj, a dziś poprawkę zrobił...
AgataP 09:34, 17 sie 2017

Kasya napisał(a)

rozchodniki to zawsze dobry pomysl
szarobrodka masz w hortkach ?

Raczej hortki dosadzę do szarobródka... chcę go dosadzić jeszcze...
AgataP 09:34, 17 sie 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Obejrzałam wszystkie nowinki ogrodowe. Jesienna rabata ma potencjał.

Gruszko na to liczę, chciałabym tam uzupełnienia jeszcze marcinkami zrobić, a w przyszłym roku linie kroplującą już założyć...