Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

Gocha 13:13, 09 sie 2018

O jeżu jakie genialne te domki. A czy one tylko dla owadów ? Kobieto jakie Ty masz super pomysły. I pięknie dopasowane miejsce dla nich. Buziaki
AgataP 13:34, 09 sie 2018

anpi napisał(a)
...i jak korniczek artysta

sie ma Aniu, jaka pogoda u Was ? też tak gorąco?
AgataP 13:38, 09 sie 2018

Gocha napisał(a)
O jeżu jakie genialne te domki. A czy one tylko dla owadów ? Kobieto jakie Ty masz super pomysły. I pięknie dopasowane miejsce dla nich. Buziaki

Gosia, a co chcesz wynająć? hahah

Różnej wielkości otworki są więc owady powinny znaleźć coś odpowiedniego. Będę obserwować... dzieciaki też biegają do nich.
buziaki...
Marga 16:49, 09 sie 2018

Niesamowite te domki dla owadów!!! Gratuluję pomysłu
Radziu2013 17:23, 09 sie 2018

Hej Agatko
Wpadłem na twój wątek jakiś miesiąc temu...i zostałem Przeglądam każdy wpis jaki się pojawi...ale musze jeszcze sporo nadrobić od początku

Ja dalej pociągnę temat zachwytu nad domkami dla owadów W kwestii wykonania, jaką farbą malowałaś? Jakąś specjalną? Bo niby te zwykłe też mają jakieś szkodliwe związki...
Bogdzia 20:00, 09 sie 2018

Pomysłowa z Ciebie dziewczyna i świetne wykonanie domków i scieżek.
kasja83 07:34, 10 sie 2018

Jestem zachwycona Twoimi domkami-czadersko wyglądają!Jeszcze takich nigdzie nie widziałam. Szykuj się na falę na O.
mikina34 07:44, 10 sie 2018

AgataP napisał(a)

Słoneczniki mają to do siebie że stoją i zasychają w pionowej pozycji, chyba że siły wyższe zasądzą inaczej -czytaj burze i silne wiatry.
Jak chcesz go zostawić to przywiąż go do jakiegoś palika i niech zostanie - ptaki bo wyczyszczą. Jeśli chcesz go sama skonsumować to ciachnij a resztę wyrwij, lub przynajmniej przytnij przy samej ziemi, by Cie nie denerwował badyl. Potem go usuniesz z korzeniem

nie wiem czy o taką odpowiedź Ci chodziło, jeśli chcesz pytaj o wszystko po to tu jesteśmy..

No i widzisz, nie powiedziałam najważniejszego, chciałam go zostawić dla ptaków (inaczej bym go ciachnęła pewnie dawno i byłby wspomnieniem ). Zastanawia mnie tylko techniczna sprawa wyjadania ziarenek przez skrzydlate...hmm...czyli, że one tak będą sobie akrobacić na tym słoneczniku? <hmm>...
AnnaCh 11:02, 10 sie 2018

Agata, mogę spapugować domki? Została mi taka belka i już wczoraj M miał ją pociąć, zobaczyłam Twoje domki i w ostatniej chwili go zatrzymałam
Cudne są Do warzywniaka moje wstawię
AgataP 11:14, 10 sie 2018

AnnaCh napisał(a)
Agata, mogę spapugować domki? Została mi taka belka i już wczoraj M miał ją pociąć, zobaczyłam Twoje domki i w ostatniej chwili go zatrzymałam
Cudne są Do warzywniaka moje wstawię

Kochana stawiaj domki I chwal się jak wyszły