Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielony Punkt - ogród Finki

Zielony Punkt - ogród Finki

finka 20:18, 18 sty 2013

oplułam ekran...
finka 20:19, 18 sty 2013

widać że społeczeństwo nawet w kolejce ukulturnia się...
Joaska 20:55, 18 sty 2013

finka napisał(a)
Pszczółko, oj mi też się zamarzyło znów spotkać Ciebie..za mało mi było rozmów w ostatni weekend...

Urszullo dziękuję że zaglądasz...sklep się montuje...

Monitko, żurawek będzie sporo, bo to teraz bardzo modny temat...

Joaśku, lista będzie się zmieniała stale...tak to w bylinach jest i będzie, niektóre robimy w niewielkich ilościach, po prostu jak będzie sklep to będzie wszystko widać i z pewnością będzie duża rotacja, oby...więc przepraszam, że rozczarowuję ,dodam tylko, że dokładamy wszelkich starań, aby rośliny były wysokiej jakości i w dobrych cenach...a ponoć takie mamy (komentarze kupujących m.in. na kiermaszach w arboretum w Wojsławicach). Jeśli jednak Ty masz jakąś swoją listę to pytaj pytaj, może wcześniej da się coś zmontować, zanim sklep ruszy i wiosna na dobre. Powiem jeszcze jedno...po prostu nie chcę popełnić falstartu, wolę mieć wszystko dopięte...

Fineczko kochana montuj montuj ten sklep spokojnie do 10go marca masz czas , a potem atakujemy!!
Ja nie mam szczególnie wymyślnych roślin w planach na pewno będą dostępne
A co do jakości roślin to mi komentarze nie potrzebne widziała wniebowzięte dziewczyny po spotkaniu u Ciebie w zeszłym roku - to leprze niż komentarze!
Urszulla 21:00, 18 sty 2013

Ale dziś tu wesoło w tej kolejce
baraga1904 21:03, 18 sty 2013

finka napisał(a)
widać że społeczeństwo nawet w kolejce ukulturnia się...

...w kolejce trzeba żyć w zgodzie...a co by było gdybym tak nagle niespodziewanie musiała na chwilunię dosłownie, ta ową zacna kolejkę opuścić...kto mi później pozwoli wrócić...kto poświadczy że tu stałam??? no kto???
monitka 21:34, 18 sty 2013

asc napisał(a)
Jestem druga w kolejce.. i faktycznie mnie nie widać... tylko białe butki...... ale jestem..to dowód.... I widać, że już w nocy zajęłam miejsce.....

Aniu no to masz zaklepane ale patrzcie jak Pszczółka się rozpycha...widać że nikogo nie przepuści
hmmm i zastanawiam się po co Finka stoi w kolejce do swojego sklepu ....chyba sztuczny tłok robi... nie bój się Finko już my ci ruch zapewnimy, nie nadążysz pakować więc rób ofertę bo my już mocno po tej zimie wygłodniałe
alinak 21:34, 18 sty 2013

Jezuniu co się tu dzieje . nie ma człeka dzień na forum i już nie wiesz o co chodzi .czy jakiś kryzys kwiatkowy idzie że już się kolejka na marzec układa .
jak co to może ja profilaktycznie w ciążę zajdę żebym była pierwsza ......
agniecha973 21:37, 18 sty 2013

No, Alinko, dałaś czadu. Ciekawe czy któraś pójdzie w Twoje ślady
Mala_Mi 21:40, 18 sty 2013

alinak napisał(a)
Jezuniu co się tu dzieje . nie ma człeka dzień na forum i już nie wiesz o co chodzi .czy jakiś kryzys kwiatkowy idzie że już się kolejka na marzec układa .
jak co to może ja profilaktycznie w ciążę zajdę żebym była pierwsza ......

Alinko...teraz dałaś czadu........ pisać ze śmiechu nie mogę ....

A Finka nas ustawia kulturalnie w kolejce bom się rozpychały

alinak 21:40, 18 sty 2013

ja pozwolicie kulturę na ten czas schowam ....ciężarne mają pierwszeństwo